Hallo Gast

Webwinkels en boekhoudpakketten vinden elkaar steeds beter

  • 2 Reacties
  • 2822 Gelezen
Webwinkels en boekhoudpakketten vinden elkaar steeds beter
« Gepost op: 12 oktober, 2011, 21:44:16 »
PERSBERICHT

Webwinkel-aanbieder Biedmeer en boekhoudsoftware-leverancier Siel hebben hun on-line producten aan elkaar gekoppeld. Hierdoor kunnen webwinkel-eigenaren hun facturen uit de webwinkel direct en automatisch verwerken in hun financiële administratie.

Technisch directeur van Biedmeer Bas Boudrie: „Met deze koppeling voorzien wij in een grote behoefte. In onze webwinkels worden grote hoeveelheden facturen gemaakt. Die moeten allemaal geboekt worden in de administraties van de winkel-eigenaren. Nu gaat dat automatisch!“

Webwinkel-eigenaar van groothandel Bijoux in Style heeft twee webshops: „Aangezien wij de factuur gelijk doorsturen naar Acumulus hebben wij een gelijklopende boekhouding met onze saldo’s. Eerst deden wij eens per week de facturen inboeken in Acumulus (handmatig) en hielden zelf de openstaande facturen in de gaten. Nu hebben we direct een actueler overzicht en kunnen daarom sneller reageren.“

Zowel Biedmeer als Siel beperken zich niet tot elkaar. Biedmeer heeft de koppeling ook gelegd met het boekhoudpakket Twinfield. Siel is in overleg met andere webwinkel-leveranciers.

Financieel-adviseur Bert-Jan Wiegeraad van Siel: Dit is een prima ontwikkeling. Het sluit aan op de reeds aanwezige trend om bijvoorbeeld banken en boekhoudpakketten op elkaar aan te sluiten.

Met de huidige koppeling verwachten Boudrie en Wiegeraad de komende maanden enkele duizenden webwinkel-eigenaren het administratieve leven een stuk lichter te maken.

http://www.verstuurpersbericht.nl/67688-webwinkels-en-boekhoudpakketten-vinden-elkaar-steeds-beter/
Bert-Jan Wiegeraad (klantenservice@acumulus.nl)

Webwinkels en boekhoudpakketten vinden elkaar steeds beter
« Reactie #1 Gepost op: 22 november, 2011, 11:46:02 »
Ik ben ook een Webwinkel-aanbieder, Kan ik mijn webwinkels aan siel koppelen en hoe, hebben jullie de api ontwikkelt? daar wachten we lang voor.
www.haydarnet.nl
-----------------------------------------------------------------------
     General developement - Webdevelopment - Webdesign - Hosting -
                      Webmarketing - SSL certificates

Webwinkels en boekhoudpakketten vinden elkaar steeds beter
« Reactie #2 Gepost op: 22 november, 2011, 11:53:26 »
In principe kan iedere webwinkel gebruik maken van de API. Het is een kwestie van de juiste gegevens in XML-vorm aanbieden.

De API is zelf ontwikkeld. Heel spannend is het niet. De XML-gegevens worden gecontroleerd en verwerkt indien mogelijk.

Er volgt altijd een respons.
Bert-Jan Wiegeraad (klantenservice@acumulus.nl)