Hallo Gast

Overheidssubsidie; maximaal €1000 subsidie voor beveiliging M.K.B.

  • 0 Reacties
  • 2390 Gelezen
Beste mensen,

Met dit bericht wil ik jullie attenderen op een subsidieregeling.

De regeling Veiligheid Kleine Bedrijven van het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft ten doel een onderneming veiliger te maken. Hiervoor dient er een veiligheidsscan te worden gedaan bij de onderneming. Met deze veiligheidsscan krijgen kleine bedrijven (maximaal 5 vestigingen met ieder maximaal 10 FTE’s) een onafhankelijk advies op maat. De overheid vergoedt € 300 per scan per vestiging. Bovendien kunt u op basis van de veiligheidsscan de helft van de kosten voor het veiliger maken van uw bedrijf vergoed krijgen, met een maximum van € 700. In totaal kunt u dus maximaal € 1000 subsidie ontvangen.

Dit jaar heeft de overheid de pot gevuld met 9 miljoen euro, naar verwachting is deze pot in september/oktober leeg. Voor volgend staat dit bedrag ook vast. Zou u dit jaar nog gebruik willen maken van deze regeling dan zou ik u adviseren niet te lang te wachten. Volgend jaar, 2013, kunt u naar alle waarschijnlijkheid vanaf maart uw onderneming weer laten scannen.

In de praktijk:

Op het moment dat u als ondernemer de veiligheid van uw bedrijf/bedrijfswoning wil verbeteren, denk hierbij aan:
-een camerasysteem
-pinautomaat (mobiel)
-(afroom) kluis
-alarmsysteem
-DNA spray
-valsgeld detectie
-nieuwe sloten
-veiliger maken bedrijfsauto

dient u eerst een afspraak te maken met een onafhankelijke beveiligingsadviseur. In ongeveer één uur beoordeelt de inspecteur de beveiligingsaspecten van de onderneming. De aanbevelingen worden verwerkt in een vertrouwelijk beveiligingsrapport met concrete aanbevelingen.

Voor deze scan betaalt u een eigen bijdrage van €50,00. Wij werken samen met een veiligheidsinspecteur die voor €10 extra regelt dat u het totaal bedrag van €350,00 niet hoeft voor te schieten, maar binnen twee weken al €300 ontvangt. Daarnaast ondersteunt hij in het proces van het indienen van de facturen; in de praktijk blijkt dit een lastig proces als de ondernemer dit zelf moet realiseren.

Ons bedrijf: iSeemanager levert en installeert camerasystemen. Ons systeem geeft u als ondernemer de mogelijkheid uw bedrijf te controleren op de momenten dat u zelf niet aanwezig kunt zijn.  Dit systeem neemt automatisch op bij beweging, geluid en warmte en informeert u per e-mail/push bericht. Ons systeem is compatible met alle besturingssystemen op pc\'s, daarnaast zijn er apps beschikbaar voor android, apple en is er een mobiele inlog mogelijkheid.

Wilt u meer informatie over de veiligheidsscan/subsidieregeling of over ons cameraproduct dan verwijzen wij u door naar onze site http://www.iseemanager.com of u kunt ons bellen op 010 - 84 14 522 / 06 - 58 88 53 96 (Jeroen). Ook heb ik onze digitale folder toegevoegd, zodat u kunt zien welke financiële consequenties deze regeling heeft op de aanschaf van ons systeem.

Met vriendelijke groet,

iSeemanager
Anita Canton