Hallo Gast

Bijtelling vriendelijk een Youngtimer Leasen?

  • 0 Reacties
  • 3760 Gelezen
Bijtelling vriendelijk een Youngtimer Leasen?
« Gepost op: 03 december, 2012, 20:04:01 »
Youngtimer Lease maakt Business Class autorijden mogelijk voor een Budget Price.

Voor de zakelijke rijder is autorijden dermate duur geworden dat de calculerende autoliefhebber vaak moet uitwijken naar een klein, zuinig exemplaar.

PS50 biedt de oplossing:  Zorgeloze autoleasing waarbij een youngtimer, vanaf 15 jaar jong, wordt ingezet. De leaseprijs van een luxe youngtimer is vergelijkbaar met die van een doorsnee lease auto, de bijtelling is zelfs veel lager dan die van auto’s in de 14% categorie.  

Een youngtimer is een auto van minimaal 15 jaar oud, die in een dermate goede staat verkeert, dat er probleemloos dagelijks mee gereden kan worden. Een auto met luxe en uitstraling, waarmee u zich zakelijk verantwoord onderscheidt.

Niet iedere auto van 15 jaar oud is geschikt voor dagelijks gebruik. Aankoop van een goed object en het uitvoeren van onderhoud tegen een redelijke prijs, vereist veel kennis van zaken en een goede organisatie. PS50 heeft een ruim aanbod van inzetbare auto’s. Het is ook mogelijk om een wensauto aan te geven, van BMW 3 Touring tot Jaguar XK8. Uitgangspunt is full operational lease maar aangezien elk contract maatwerk is, zijn hier vele opties mogelijk.

De fiscale bijtelling voor een zakelijke auto vanaf 15 jaar wordt berekend over de dagwaarde. Dat scheelt vele duizenden euro’s netto per jaar. Bijtellen wordt daarmee BLIJtellen!

PS50 Youngtimer Lease is in 2012 gestart met deze vorm van zakelijk verantwoord leasen.  De eigenaren zijn zelf fervente youngtimer rijders en hebben hun ervaring en passie ingezet om deze vorm van leasen aan te bieden aan de zakelijke markt. Hun doel is de klant zorgenvrij en betaalbaar laten genieten van Business Class autorijden.


PS50 Youngtimer Lease
Groenstraat 73, 5062 NB Oisterwijk
info@ps50.nl
http://www.ps50.nl
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met
Paul Petit    0621-583 731
Sjef van Hijfte    0622-794 255