Hallo Gast

Website Linkexplorer.nl verkopen

  • 0 Reacties
  • 3916 Gelezen
Website Linkexplorer.nl verkopen
« Gepost op: 13 augustus, 2013, 12:15:17 »
Hoi alle,

Via deze weg wil ik mijn website http://www.linkexplorer.nl aanbieden.
Linkexplorer.nl is een Nederlandse directory waar elke webmaster zich kan aanmelden om een website te promoten. Linkexplorer.nl is in 2006 opgezet onder de naam Linkruilen, in 2009 is het omgezet van Linkruilen naar Linkexplorer. Reden hiervoor was het schrappen van de link-terug-verplichting. Het script is uniek en door mij geschreven. In 2009 is het volledig herschreven. Er zit een admin achter de site om de links, categorieën en advertenties te beheren.

Bezoekers weten Linkexplorer.nl goed te vinden. Dit is te zien in het aantal wekelijkse aanmeldingen. Daarnaast hebben we de site zoveel mogelijk zoekmachinevriendelijk gemaakt. Ook rankt de website goed in Google met de term “gratis link toevoegen”.

Werkzaamheden:
Dagelijks ongeveer 20 a 30 minuten voor het controleren van de nieuwe aanmeldingen, En controleren van de link errors welke om de zoveel uur gecontroleerd worden door een cronjob 25 per keer.
De nieuwe aanmeldingen worden automatisch op het @Linkexplorer.nl twitter account gezet welke bijna 700 volgers heeft.
Op het moment van schrijven zijn er 6315 accounts met 8245 websites aangemeld. Linkexplorer heeft ongeveer jaarlijks 1000 euro aan inkomsten, dit zijn verkopen van advertenties en affiliate inkomsten.
De inkomsten kunnen nog aardig verhoogt worden door wat activer de advertentie mogelijkheden te promoten en bij het aanmelden van een websites al de vraag stellen of ze een advertentie plek willen kopen.

Wat krijgt u:
1. De website, database en het domein linkexplorer.nl + twitter account met bijna 700 volgers;
2. De volgende '.nl-domeinnamen': webshopexplorer + twitter account, winkelexplorer, kidsexplorer, vakantieexplorer + twitter account, erotiekexplorer, casinoexplorer, advertentieexplorer;
3. 6315 unieke emailadressen van webmasters;
4. 1 maand ondersteuning per e-mail of Skype;
5. Nieuw design: ik heb in 2012 een nieuw design laten maken dat meer van deze tijd deze is. Deze is nog niet online gekomen.

Optioneel:
Ik kan u webhosting aanbieden voor de websites, dit is tegen een meerprijs

Reden verkoop:
Ik wil mij richten op andere projecten, Mijn eerste web directory had ik in 2000 dus heb het na 13 jaar wel gezien met de directory.

Vraagprijs:
De vraagprijs is vast en niet op af te dingen. Het is take it of leave it.
€ 2500,-

Verkoopvoorwaarden:
Prijs is exclusief BTW, extra bijkomende kosten zijn voor de koper. Na betaling verstrek ik de FTP-gegevens & MySQL gegevens.
Vriendelijke groet,
Martijn Moes - De Online Kaarsenwinkel