Hallo Gast

Speciaal voor de zorg: het Je Praktijk Online startpakket

  • 0 Reacties
  • 4354 Gelezen
Speciaal voor de zorg: het Je Praktijk Online startpakket
« Gepost op: 06 november, 2013, 22:18:24 »

Online profilering
In deze tijd is het belang van een goede online zichtbaarheid voor een zorgpraktijk steeds groter. Het internet staat 24/7 open, dus kun je ook 24/7 gevonden worden. Maar dan moet je wel zorgen dat het goed is. Wij willen je daarbij helpen. Dit door het leveren van een passende praktijkwebsites, een Facebook-pagina, een Twitterprofiel en een digitale nieuwsbrief.

Meer service voor je cliënt
Jouw cliënt verwacht steeds meer van je, ook online. En niet alleen dat je er bent, maar ook dat je bereikbaar bent. Net als andere dienstverleners, maar liefst ook dat de behandeling doorgaat. Alleen ben jij niet 24/7 beschikbaar. Daarvoor hebben wij samen met een aantal zorgprofessionals en cliënten de JPO Clientenlogin ontwikkeld. Dit is een online toepassing waarmee je (beveiligd) berichten kunt uitwisselen met je cliënten, bestanden kunt delen (denk aan huiswerk, testen,filmpjes e.d.) en hem ene online dagboek bij kunt laten houden. Binnenkort komen daar testen en videochat bij, andere nieuwe functionaliteiten ontwikkelen op verzoek van de bestaande klanten (dat zou jij dus ook kunnen zijn). Nieuwe functies kosten overigens net als bij Acumulus niets extra's

Pakketaanbieding:
Wij bieden de Acumulus-gebruikers een speciale pakketaanbieding aan waarin we alle bovenstaande producten aanbieden, dus
- een praktijkwebsite
- facebookpagina
- een twitterprofiel
- jouw eigen digitale nieuwsbrief
- de JPO Clientenlogin.
Allemaal inclusief instructie en support.
Dat voor 595,- (normaliter 1370,00) en 19,95 per maand (normaal 39,95). Alles inclusief BTW, het abonnement is na een half jaar elke maand opzegbaar.

Aanmelden kan op http://www.jepraktijkonline.nl/pakketaanbieding.

Vragen? Meer weten? Bel ons, mail ons, Skype ons, Tweet ons... enz
Tel.: 024-2403446
Mail: info@jepraktijkonline.nl
SKy: JePraktijkOnline
TW: @JePraktijk
FB: http://www.facebook.com/jepraktijkonline

Wij helpen praktijken met digitalisering op het gebied van sociale media en eHealth. Alle (wij zijn met zijn drieen) teamleden van Je Praktijk Online komen zelf uit de zorg, en geloven dat de inzet van moderne middelen de zorg kan helpen verbeteren.