Hallo Gast

Zapier?

  • 3 Reacties
  • 1311 Gelezen
Zapier?
« Gepost op: 12 februari, 2017, 09:55:13 »
Dag,

Zijn er plannen of is het een idee om Acumulus te ontsluiten via zapier? Dit zou namelijk vrij eenvoudig een gigantische set van koppelingen mogelijk maken.

Gr.
Ralph

*

Guido

  • 2031
    • Bekijk profiel
Re: Zapier?
« Reactie #1 Gepost op: 13 februari, 2017, 13:53:06 »
Er zijn vooralsnog geen plannen om dit aan te bieden. Ik heb afgelopen weekend even door de development-docs van Zapier zitten lezen maar het is wat wollig opgezet allemaal. Wat is vooralsnog een beetje mis is dat ik niet direct een use-case zie waarbij je, bijvoorbeeld facturen uit pakket X, via Zapier kunt overzetten naar Acumulus.

Re: Zapier?
« Reactie #2 Gepost op: 13 februari, 2017, 23:15:55 »
Jammer, en dat is precies de use case die ik heb. Ik krijg registratie binnen voor een cursus en wil dan graag automatisch al een (concept) factuur maken. Daarnaast wil ik ook graag bijvoorbeeld automatisch relaties aanmaken als men zich inschrijft voor een cursus/workshop. Ik wil bijvoorbeeld ook graag een reminder aanmaken in Evernote als ik een factuur verzend.

Ik denk dat ik zo nog wel een paar use cases kan verzinnen.De kracht van Zapier is ook dat iedereen zijn eigen use-cases kan verzinnen en dat je zo ver kunt gaan als je wilt. Het is juist niet meer nodig dat je als leverancier use-cases verzint, dat doen de klanten zelf.

Mocht het toch ooit komen, ik bied me graag aan als beta tester.

Re: Zapier?
« Reactie #3 Gepost op: 19 januari, 2019, 10:56:00 »
Zapier kan zeker een grote toegevoegde waarde gaan hebben. Online business eigenaren lopen echt tegen grote administratielast aan: het proces van saleaspage tm facturen inboeken in boekhouding, incl. betaling ok, en leveren van online diensten , naast product verzending, en after sales communicatie.
Acumulus kan een grote voortrekkers hierin spelen.

In de zomer wil ik het een keer goed uitwerken. Interessant om te brainstormen?!