Hoofdmenu

Het openen van een verstuurde boeking zoals bij het maken van een factuur

Gestart door Anti89, 24 november, 2023, 10:01:12

Vorige topic - Volgende topic

Anti89

Het zou heel fijn zijn als ik een verstuurde factuur kan openen zonder dat ik eerst een pdf bestand moet downloaden. Zodat ik sneller kan zien wat ik heb verstuurd met de factuurregels.  :)

Bedankt alvast!

Annalies Janssens

Als je de boeking opent en kijkt bij tabblad v&w. Helpt dat misschien al?
info@countforyou.nl | www.countforyou.nl
                   06-17888488
          Administratie en belastingen

Anti89

Citaat van: Annalies Janssens op 24 november, 2023, 13:59:55Als je de boeking opent en kijkt bij tabblad v&w. Helpt dat misschien al?
Dit helpt zeker al! Alleen zou ik graag in hetzelfde scherm terrecht komen waarin ik gelijk dit scherm tezien zou krijgen. Of het hetzelfde als bij het maken van de factuur.

Misschien handig om een soort dashboard of onderdelen die je aan kan vinken die je gelijk wilt zien.  ;D

Guido

Dit onderdeel van de instellingen van jouw browser. Je kunt wellicht de browser instellen om niet eerst de pdf te dowloaden, maar direct te openen.

Anti89

Klopt alleen je blijft dan op een pdf uitkomen. En bij de andere optie moet je eerst doorklikken.

Als je gelijk een digitale versie kan openen van de factuur net als bij het maken van het scherm zou erg makkelijk zijn. (die kan je dan alleen niet aanpassen)

DeWiFiSpecialist

Eens, in de V&W tab zie je alleen een samenvatting. Er staan bedragen per regel maar geen aantallen. Als je die wil zien moet je eerst de PDF downloaden. Het zou fijn zijn als je in de V&W tab ook de bedragen en de aantallen per regel kan zien.