Hallo Gast

Acumulus plugin Woocommerce foutjes

  • 1 Reacties
  • 3219 Gelezen
*

Berg

  • 215
    • Bekijk profiel
Acumulus plugin Woocommerce foutjes
« Gepost op: 19 april, 2020, 10:49:23 »
Het was mij al vaker opgevallen, maar wou het toch nog even melden.
Als ik facturen handmatig naar acumulus verstuur dan neem hij de datum van versturen over ipv de besteldatum. Ondanks dat dit is ingesteld in de plugin instellingen.
Ook viel mij op dat ondanks dat ik overal heb staan alleen producten te verkopen hij vaak de verzendkosten toch als service plaats.

Trouwens nog een fout die soms voor komt
Soms wordt achter de product naam toegevoegd ' - _reduced_stock: 1'. Soms staat dit ook op een nieuwe regel (verschilt per webshop misschien, zal hier eens op letten)
« Laatst bewerkt op: 19 april, 2020, 10:53:16 door Berg »

Re: Acumulus plugin Woocommerce foutjes
« Reactie #1 Gepost op: 19 april, 2020, 11:23:00 »
Die eerste fout (betaaldatum) is toevallig van de week ook door iemand anders gemeld en zal in de eerstvolgende versie verholpen zijn.

Dat 2e lijkt op meta data die door WooCommerce toegevoegd wordt aan refunds (file wp-content\plugins\woocommerce\includes\wc-order-functions.php, regel 787, functie wc_restock_refunded_items()) en vervolgens door Acumulus als een variant of een optie gezien wordt. Of dit op dezelfde regel of op een nieuwe regel gezet wordt is afhankelijk van de instellingen mbt "Opties of varianten" op het geavanceerde instellingen scherm. Ik zal eens kijken naar hoe dat ook al weer werkt dat toevoegen van opties en varianten, want dar is al lang niets meer aan veranderd, maar misschien dat WC zelf dus iets veranderd heeft.