Hoofdmenu

Optie extra cc/bcc adres in relatiebeheer

Gestart door jackdaw, 02 november, 2020, 17:10:04

Vorige topic - Volgende topic

jackdaw

Ik krijg van een opdrachtgever de vraag om facturen naar het ene adres te sturen, maar tevens als cc naar een ander adres. Dit is wel logisch, want het gaat dan naar hun adminstratieafdeling en naar de projectmanager ter controle.

Het zou mooi zijn als ik in de popup van een relatie op blad 1 bij het e-mailveld dus ook een cc en eventueel ook een bcc mailadres kan ingeven. Zo gaat bij mij elke uitgaande mail ook als bcc naar een gmail adres met als doel extra archivering. Meerdere mailadressen kan natuurlijk door het plaatsen van een comma, maar cc en bcc zou fijner zijn :)

MP

Deze vraag heb ik ook, maar we zijn inmiddels 3 jaar verder. Is deze mogelijkheid er inmiddels, of komt die er misschien nog aan?

BS-Tech

Mogelijkheid voor invoeren extra mailadres zou toch wel handig zijn. Op dit moment wordt de factuur vanuit Acumulus per mail bij een bepaalde klant geweigerd. Via een ander mailadres wordt hij daar wel ontvangen. Eigenlijk zal de systeembeheerder van het bedrijf daar naar moeten kijken. Maar tot die tijd is het toch wel erg handig als ik een extra mailadres zou kunnen toevoegen. Ik zie daarmee ook ook elke keer weer of men de fout al dan niet heeft opgelost. Tot die tijd wil ik graag automatisch de factuur naar beide mailadressen sturen. Dus niet dat ik wekelijks handmatig dit moet aanpassen. Een cc zou dus hiervoor handig zijn.

Annalies Janssens

In de email regel van de relatie kun je 2 mailadressen invoeren door een , ertussen
Het is dan weliswaar niet in cc maar de factuur gaat dan wel naar beide adressen
info@countforyou.nl | www.countforyou.nl
                   06-17888488
          Administratie en belastingen

BS-Tech

Dankjewel voor de tip Annalies. Voor mij is dit nu wel een goede oplossing.