Hoofdmenu

Makkelijk filter regels aanmaken voor Cecilia

Gestart door DeWiFiSpecialist, 15 maart, 2023, 14:19:19

Vorige topic - Volgende topic

DeWiFiSpecialist

Ik heb net een nieuwe filter regel aangemaakt voor Cecilia, dat is best bewerkelijk... Ik zou het fijn vinden als ik tijdens het verwerken van de Saldo Mutaties een filter regel aan kan maken zodat ik alle informatie van die boeking al heb ingevuld en die de volgende keer automatisch geboekt kan worden.

Guido

Zou het helpen als je bij het opstellen van het filter inzicht hebt in de dan nog te verwerken bankmutaties, zodat je alle informatie voor het inregelen van het filter beschikbaar hebt?

DeWiFiSpecialist

hmm... ik voel de noodzaak om een filter te maken vaak pas bij het verwerken van de saldo mutaties. Dus dan zit ik in een ander scherm. Voelt niet heel logisch qua volgorde dus. Ik zat meer te denken aan een optie soort van "Gelijksoortige boekingen vanaf nu automatisch verwerken met Cecilia"

DeWiFiSpecialist

Ik vind de Cecilia filters heel praktisch en ben nu bezig om voor best een aantal terugkerende boekingen filters aan te maken. Nu zou ik toch weer mijn initieel verzoek onder de aandacht willen brengen.

Het zou fantastisch zijn als er in het scherm "Nieuwe boeking > Zakelijke uitgave" waar ik tijdens "Mutaties Verwerken" terecht kom bij het boeken van een uitgave de mogelijkheid zou hebben om een vinkje te zetten bij "Maak van deze boeking een Cecilia filter"

Ik vind het nu lastig om als ik een boeking tegenkom die ik zou willen automatiseren, dan helemaal  het Cecilia scherm op te gaan moeten zoeken en dan kopieren plakken de gegevens moet invoeren die ik in een aders scherm 90% al ingevuld heb staan.