Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - lunika

#1
Nieuwe functionaliteiten / Kolommen op factuur
09 juli, 2020, 09:51:37
Ik zou graag willen dat er een mogelijkheid is om kolommen op een factuursjabloon weg te halen. Bijvoorbeeld de BTW kolom per regel, dit voegt bij mij niets toe en neemt onnodig ruimte in waardoor bij langere productnamen de layout niet echt mooit wordt. Volgens mij zou het al helpen als je de "Kolomkoppen factuurregels" leeg laat in de algemeen tab, dat deze dan verdwijnt op de factuur.
#2
Webkoppelingen / Prestashop 1.7
08 mei, 2017, 15:28:01
Ik ben een nieuwe webshop aan het opzetten in Prestashop 1.7 , nu heb ik gelezen dat de koppeling nog niet getest is in deze versie. Zijn er plannen om de koppeling compatible te maken met de nieuwste versie van Prestashop?

De module heb ik succesvol kunnen installeren en er treden geen fouten op. Ik heb de mode in Test staan, zodat de facturen in testmodus naar Acumulus worden verzonden. In mijn oude webwinkel kreeg ik hier een mailtje van met de output. Echter bij de Prestashop koppeling ontvang ik helemaal niets. Ik heb dan ook het vermoeden dat er helemaal niets wordt verstuurd of dat er toch op de achtergrond fouten optreden.

Met vriendelijke groet,
Bart
#3
Ik heb een vraag over de voorraadwaardering als balanspost. Hierbij wil ik graag de tussenvorm gebruiken die in de wiki staat vermeld:

Alle inkopen boeken als inkopen en alleen per kwartaal of per jaar de waarde van de voorraad bepalen en via een correctie op de voorraad de juiste waarde van de voorraad zichtbaar maken op de balans.

Nu heb ik een bijzondere situatie waarvoor ik graag advies zou krijgen hoe dat te boeken:


  • In september 2016 een voorraad shirts besteld (1000 euro ex btw) en deze ook in 2016 betaald. Geboekt op "Inkopen (voorraad)"
  • In december 2016 een deel van deze voorraad retour gestuurd (waarde 400 euro ex btw), dit wordt in 2017 gecrediteerd
  • Op 31 december de voorraad geteld en waarde ext btw hiervan is 500 (want voor 100 euro shirts verkocht in 2016)

Wat zet ik nu precies op de balans? Is dat die 500 euro? En hoe moet dat dan gecorrigeerd worden op de 1000 euro inkopen die ik heb gedaan? En moet ik hierbij rekening houden met de creditering wegens retour of telt dat niet mee omdat die pas in 2017 gecrediteerd wordt?

Alvast bedankt voor de hulp!
Bart
#4
Ik heb in mijn Woocommerce webshop (nog in ontwikkeling) producten de zijn samengesteld met de plugin "Extra Product Options". Als ik een factuur aanmaak dan staat de product titel in de factuurregel, maar ik zou ook graag de opties willen weergeven.

Nu las ik dat met 'filters' de factuur output naar Acumulus gemanipuleerd kan worden met extra informatie. In de readme van de filters staat ook als voorbeeld:

- Adding descriptive info to the invoice or invoice lines based on custom order
  meta data.


Nu heb ik als testje een heel simpel filter gemaakt naar jullie voorbeeld, maar op de factuur komt dan in de productbeschrijving een foutmelding te staan. Die ik iets verkeerd of zit er een bug in de plugin code? Zie onderstaand code voorbeeld:


add_filter('acumulus_invoice_created', 'my_acumulus_invoice_created', 10, 2);

function my_acumulus_invoice_created($invoice) {
$invoice['customer']['invoice']['line']['product'] = "Test";
return $invoice;

}


Ik zou verwachten dat er nu Test komt te staan in de factuurregel, maar dat is dus niet het geval.

Alvast bedankt!
Bart