Acumulus Forum

Voor leden en niet-leden (openbaar) => Nieuwe functionaliteiten => Topic gestart door: tsteenvoorden op 02 september, 2022, 12:27:16

Titel: Automatisch activeren maandbatch
Bericht door: tsteenvoorden op 02 september, 2022, 12:27:16
Bij gebruikmaking van de automatische import van bankmutaties, zal elke nieuwe maand automatisch een nieuwe maandbatch worden aangemaakt die automatisch wordt gevuld. Deze batch zal gedurende de maand worden aangevuld met nieuwe mutaties. Bij elke nieuwe (maandbatch) dient eenmalig de automatische verwerking geactiveerd te worden (Cecilia).

Is het mogelijk de automatische verwerking op een maandbatch automatisch te activeren?

Groeten,
Ted

Off-topic: wie is Cecilia?  ;D
Titel: Re: Automatisch activeren maandbatch
Bericht door: Sjaam op 02 september, 2022, 15:09:59
De automatische bankimport werkt op dagelijkse basis en als u filters (Cecilia) heeft aangezet dan zullen deze ook op dagelijkse basis verwekt worden.
Titel: Re: Automatisch activeren maandbatch
Bericht door: tsteenvoorden op 03 september, 2022, 16:02:20
Dat is niet mijn ervaring. De automatische verwerking wordt pas gedaan als ik in het Overzichten -> Saldo-mutaties importeren en verwerken de knop 'automatisch verwerking'  voor de betreffende maand batch (helemaal rechts) aanzet.

Dit is ook wat de handleiding beschrijft: Bij gebruikmaking van de automatische import van bankmutaties, zal elke nieuwe maand automatisch een nieuwe maandbatch worden aangemaakt die automatisch wordt gevuld. Deze batch zal gedurende de maand worden aangevuld met nieuwe mutaties. Bij elke nieuwe (maandbatch) dient eenmalig de automatische verwerking geactiveerd te worden (Cecilia).

Mijn vraag betreft de mogelijkheid om de automatische verwerking op een maandbatch automatisch te activeren.