Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - PSupport

#1
Beste Guido, fijn dat jullie deze extra optie toch hebben ingebouwd.
Bedankt!

Patrick de Jonge
CijferAdvies Leiden
#2
Ik heb voor het eerst de optie gebruikt om een gecontroleerde periode af te sluiten, zodat er niet meer in gewijzigd kan worden (Beheer - Boekperioden)
Dat is wel fijn als klanten zelf de boekhouding proberen te doen.

Maar nu merk ik dat een openstaande verkoopfactuur van die afgesloten periode niet meer op betaald gezet kan worden. Terwijl de betaaldatum gewoon in het nieuwe kwartaal valt.
En dat moet natuurlijk nog wel mogelijk zijn. Anders hebben we er eigenlijk niets aan.

Ik hoop dat het snel aangepast kan worden.

Met vriendelijke groet,

Patrick de Jonge
CijferAdvies Leiden
#3
Ik wil het verzoek van Loekarin graag ondersteunen. Ik mis het veld KvK van relaties ook. Iedere keer ga ik weer zoeken waar ik het kwijt kan en dan moet ik er weer achter komen, dat er geen veld voor is.
Voor mij hoort het KvK-nummer van mijn klanten ook gewoon thuis in het rijtje met btw, bankrekening, e-mail, website, etc.
Ik heb het op een aantal andere plekken in proberen te vullen, maar dan wordt het weer afgedrukt op de factuur! Dat gebeurt vooral met de velden op het tweede tabblad van de relatie: referentie, kenmerk of client-gegevens.

Het lijkt me een kleine aanpassing, dus alsnog het verzoek om het veld toe te voegen.
En als het veld er is, dan zou het natuurlijk helemaal mooi zijn als het nummer gelijk overgenomen wordt als je de relatie kunt terugvinden in de KvK-database.