Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - LauraJacob

Pagina's: [1]
1
Goedemorgen.

Ik wilde wat instellingen veranderen voor de Acumulus plugin (voor WooCommerce) maar krijg steeds de melding 'De link die je volgde is verlopen' zodra ik opsla.
Enig idee wat het probleem kan zijn? Alles is netjes ge├╝pdated.

Ik heb ook gegoogled naar de melding en het komt meestal voor bij het installeren van nieuwe thema's of plugins wanneer het uploaden hiervan niet goed gaat, maar ik pas nu alleen maar settings aan  :(

Bedankt alvast voor het meedenken!

2
Nieuws, wet- & regelgeving / Dubbel gecrediteerde factuur
« Gepost op: 20 oktober, 2017, 11:05:33 »
Beste,

Door een instellingsfout in de webshop zijn er enkele facturen naar klanten gegaan met het verkeerde btw tarief.
Om dit recht te zetten wilden we de facturen crediteren en vervolgens handmatig in Acumulus een nieuwe factuur maken met het juiste btw tarief.
Nu heb ik de foute factuur geopend, die gekopieerd als credit factuur en opgeslagen. En vervolgens die gekopieerd als debet factuur, btw aangepast en opgeslagen. Maar blijkbaar, als je van een creditfactuur een debet kopie maakt, laat hij het bedrag toch als min-bedrag staan.

Nu zijn er dus foute extra creditfacturen aangemaakt.

Voordat ik verder ga 'klooien' (niet verstandig) leek het me handig om eerst even aan jullie te vragen hoe we dit het beste kunnen oplossen. Volgens mij kan ik deze facturen nu niet meer wijzigen? Mag ik ze gewoon verwijderen en dan een nieuwe aanmaken? Maar dan krijg je gaten in de factuurnummers. Of moet ik nu weer een dubbele debet (plus) factuur aanmaken?

Alvast heel erg bedankt!

Pagina's: [1]