Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - imeco

Pagina's: [1]
1
Beste Bert-Jan,

Het is behoorlijk lastig dat er geen optie tot aanmaningen in Acumulus zit.

De workaround van Karen in een eerdere forum thread over aanmaningen is werkbaar voor korte tijd maar verre van prettig omdat het buiten de reguliere factuur/herinnering werkwijze valt en de aanmaning niet wordt opgeslagen en het versturen van de aanmaning niet (correct) wordt gelogd. Aanmaningen is helaas een veelvuldig voorkomend proces in boekhoudingen.

Afwezigheid van deze optie leidt niet alleen tot onduidelijkheden of zelfs fouten maar juridisch is het eveneens van belang om de boekhouding op orde te hebben. Het afwezig zijn van de daadwerkelijke aanmaning en gebruik van notitieveld als geheugensteuntje invoeren lijken me onvoldoende al heb ik geen enkele behoefte om dit juridisch re laten toetsen. Hierdoor lijkt Acumulus als geheel onvoldoende als kloppende boekhouding en zal er toch schaduw boekhouding moeten plaatsvinden welke dan ongelijk is aan hetgeen in Acumulus.

Ik heb meerdere forum threads van de afgelopen jaren gelezen maar er lijkt geen ontwikkeling voor integratie van een aanmaningsoptie. Zoals valt op te maken uit dit bericht vind ik een aanmaningsoptie een must have voor elk boekhoudpakket.

Klopt het dat er geen ontwikkelingen op dit vlak zijn en/of klopt het dat er geen oplossing op korte termijn valt te verwachten?

Mvg, Jeroen

2
Webkoppelingen / Koppeling Wordpress shop \"WP e-Commerce\"
« Gepost op: 09 maart, 2012, 11:32:36 »
Hallo Bert-Jan,

Ik zie dat je zelfs al diverse shop koppeling live hebt zoals voor prestashop, virtuemart en magento, nice! Zit er ook nog iets in de pijpleiding voor WP e-Commerce welke vaak (>1.500.000 downloads) ingezet word voor Wordpress websites?

Dit is de link voor info: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-e-commerce/

Goed weekend, Jeroen

3
Nieuwe functionaliteiten / Regelafstand tussen adres en koptekst
« Gepost op: 05 januari, 2012, 20:14:13 »
Hallo,

Momenteel lijken er 6 regels tussen het adres en de titel voor factuur of offerte. Is er een methode om de regelafstand tussen adres en titel te bepalen?

Mvg, Jeroen

4
Nieuwe functionaliteiten / Landcode Canada
« Gepost op: 02 januari, 2012, 16:31:37 »
Hallo Bert-Jan,

In het relatie scherm mis ik landcode Canada, kan deze toegevoegd worden?

Groeten, Jeroen

Pagina's: [1]