Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - christiaanjanssen

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Re: Omzetoverzicht per klant
« Gepost op: 18 december, 2016, 11:40:07 »
Menno, dank voor deze tip. Ga ik uitproberen.

Christiaan

2
Nieuwe functionaliteiten / Re: Omzetoverzicht per klant
« Gepost op: 13 december, 2016, 14:12:27 »
Beide dank voor de tips. Die van Annelies wat beter werkbaar, maar als je een kleine 100 klanten hebt nog wel veel werk.
Maar bij gebrek aan wat anders zal het op deze manier moeten.


3
Nieuwe functionaliteiten / Omzetoverzicht per klant
« Gepost op: 08 december, 2016, 22:45:36 »
Is het ergens mogelijk een omzetoverzicht per klant te zien? Bij voorkeur met keuze voor jaar en het zou mooi zijn als je dit kunt combineren met vorig jaar.
Download naar Excel zou ik ook nog prima vinden.

4
waarvoor dank.

5
Het viel mij laatst op dat er geen melding meer komt als je in plaats van de punt een komma gebruikt. Heerlijk dacht ik. Totdat ik merkte dat het systeem bij mij in ieder geval alles achter de komma verandert in nullen. Dus 0,98€ wordt 0,00 en 2,98€ wordt 2,00€. Dat doet hij niet als ik een nieuw artikel invoer en met het numerieke toetsenbord de prijs ingeef. Hij toont dan een punt terwijl die punt toets normaal gesproken een , aangeeft.
Maar als ik een bestaand artikel gebruik en ik wil de prijs aanpassen dan klik op de ingevoerde artikel regel en ga naar het veld prijs. Ik vul nu de juiste prijs in met het numerieke toetsenbord. Hij laat 4,98€ zien, dsu met komma. Bij bevestigen maakt hij daar 4.00€ van.

Daar ben ik niet zo blij mee.6
Nieuwe functionaliteiten / Re: PAKBON
« Gepost op: 26 november, 2015, 14:33:18 »
Voorlopig accepteert hij dat niet. Blijft dezelfde foutmelding geven. Als ik in Finder het bestand aanklik en kees voor Open met OpenOffice gaat het wel goed. Ik heb een screenprint bijgesloten van de melding.

7
Nieuwe functionaliteiten / Re: PAKBON
« Gepost op: 26 november, 2015, 12:10:34 »
Met de nieuwste versie van OSX en Chrome krijg ik sinds een paar dagen de melding dat het bestand niet geopend kan worden omdat het niet de juiste structuur heeft.
Moet dan het bestand opzoeken via Finder en daar aangeven dat hij het moet openen met OpenOffice.

Was voorheen niet. Kon ik meteen openen met OpenOffice en printen/mailen

8
Is het een idee om een apart forum onderwerp te hebben waar gebruikers wensen op kenbaar kunnen maken?
dat zouden grote en kleine veranderingen kunnen zijn. Zo zou ik het handig vinden als je de datum in een offerte op ongeveer alle manieren kunt invullen, dus 15-01-2015, maar ook gewoon 15012015 of 15 jan 2015 en dat het systeem dat zelf aanpast naar de standaard?

9
Nieuwe functionaliteiten / Re: PAKBON
« Gepost op: 12 januari, 2015, 09:07:17 »
ik ben gisteren begonnen met het evalueren van Acumulus en de eerste ervaringen zijn top. Waar ik nog over struikel is op welke manier ik na het invoeren van een concept order/factuur een pakbon kan genereren. Het is mij een keer gelukt, maar waarschijnlijk door toeval, want ik kan het niet meer reproduceren.
Jullie hulp is zeer welkom.Christiaan

Pagina's: [1]