Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Odvkram

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Re: Logo toevoegen aan e-mail factuursjabloon
« Gepost op: 09 maart, 2020, 10:16:42 »
Helmaal mee eens! :)

2
Nieuwe functionaliteiten / Extra (vrije tekst) informatie bij documenten
« Gepost op: 16 september, 2019, 15:58:53 »
Ik zou graag een (korte) omschrijving of notitie aan de documenten toevoegen.

De use case is:
Ik sla offertes of prijsafspraken (in PDFvorm) op bij de relatie onder documenten. Ik zou graag een (korte) omschrijving toevoegen over de inhoud van de offerte. (Ik heb vaak meerdere offertes per relatie met verschillende producten) Bijvoorbeeld "prijsafspraak training geldig tot 2020" of "Volume kortingstabel product X".

Groet,
Mark

3
Klopt het dat als de betaaldatum gewijzigd wordt sinds kort een Pop-up verschijnt met "Betaaldatum bijgewerkt". Ben wel benieuwd naar het waarom. Is weer een extra klik (op OK).

Maar even meedenkend; kan dan in deze popup naast de "OK" ook een knop met "Betaal status veranderen naar betaald". Dat scheelt dan weer een extra handeling.

4
Ja! Heel herkenbaar. Indien de betaaldatum opgevoerd wordt, zou (in mijn geval) altijd automatisch de status naar "betaald" gewijzigd mogen worden en scheelt een paar kliks en/of correcties later.

5
Nieuwe functionaliteiten / Re: Betaaltermijn niet beperken tot 30 dagen
« Gepost op: 12 september, 2016, 16:49:38 »
In het sjabloon kun je toch de variable [betalingstermijn] kiezen? Ik neem aan dat dit getal verwijst naar het actuele betalingstermijn van de relatie? Dus is het gebruik van meerdere sjablonen per betalingstermijn niet nodig. 

Pagina's: [1]