Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - nico

Pagina's: [1]
1
Nieuws, wet- & regelgeving / kopie factuur vermelding
« Gepost op: 12 januari, 2018, 11:03:20 »
Ik krijg zo af en toe de vraag om een zoekgeraakte factuur klant opnieuw te versturen Met name rond deze tijd van jaar afsluitingen.
Nu vraag ik mij af of ik dan verplicht ben om daar kopie op te zetten . Ik zie namelijk bij wat grotere bedrijven dat wordt toegepast.
Grt Nico

2
Nieuwe functionaliteiten / Voorraad beheer
« Gepost op: 15 november, 2017, 11:34:27 »
Beste Acumulus
Onze webshop in huishoudelijke artikelen breid steeds meer uit en raak zo langzamerhand het overzicht op de voorraad en het beheer kwijt.
Ik zoek dus de functie voorraad beheer zodat ik met een barcode scanner nieuwe voorraad kan inboeken en uitgaande producten kan uitscannen.  zodat ook de verschillen in inkoopwaarde en verkopen worden vastgelegd.

Nu ben ik al jaren een zeer tevreden gebruiker van acumulus maar deze functie mis ik en er wordt ook al jaren door diverse partijen om gevraagd.

Kunt u mij hierin adviseren. Bent u nog voornemens om voorraadsoftware toe te voegen als extra pakket aansluitend op de boekhouding of heeft u inmiddels een samenwerking met een voorraadbeheer SW leverancier waar mijn bestaande acumulus boekhouding ook op kan aansluiten.

grt Nico

3
Webkoppelingen / de automatische betaald functie uitzetten
« Gepost op: 25 januari, 2015, 23:13:55 »
Op dit moment worden de facturen automatisch vanuit mijnwebwinkel in acumulus geimporteerd maar helaas worden de facturen in acumulus ook automatisch op betaald geboekt.
Hoe zet ik dat uit ik wil dat in acumulus handmatig op betaald zetten omdat ze eerst in mollie rekening wordt geimporteerd en dus in bepaalde omstandigheden later of helemaal niet wordt betaald?
grt Nico

4
Webkoppelingen / luondo factuur import extra verzenopties
« Gepost op: 06 oktober, 2014, 11:27:38 »
In luondo zijn er extra verzendopties mogelijk zoals verzekerd en aangetekend of rembours verzenden met extra kosten.
Deze staan wel apart op de factuur maar worden bij importeren naar acumulus overgeslagen.
Gevolg heel veel facturen crediteren en opnieuw handmatig  invoeren met de aanvullende optie.

Hoe kan ik dat oplossen.
grt Nico

5
Speciale onderwerpen / voucher korting verwerken
« Gepost op: 06 oktober, 2014, 09:16:11 »
ik heb een verkoopfactuur waarin een voucher korting in is verwerkt.
de webshop heeft deze factuur automatisch aangemaakt en is meteen via ideal betaald
Nu is er bij importeren iets veranderd aan het factuurbedrag want de geimporteerde factuur klopt niet met de betaalde factuur.

Ik heb deze verkeerd geimporteerde factuur nu met de functie credit aanmaken voor deze factuur tegen elkaar weggestreept en ben nu bezig met handmatig een correcte factuur aan te maken.
Het probleem ontstaat bij de voucher korting. dit is natuurlijk een - regel maar dan wordt er ook btw terug geboekt geboekt bij importeren
Daar ontstaat het verschil in acumulus.
Zodra ik de voucher korting op 0% btw zet is de factuur sluitend met de in webshop aangemaakte factuur.
Nu is de btw van korting volgens mij net als een artikel te behandelen alleen tegenovergesteld maar dat gaat zo niet werken
wat gaat er nu fout en hoe op te lossen.

grt NicoPagina's: [1]