Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Debbie

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Overzicht offertes/conceptfacturen aanpassen?
« Gepost op: 17 oktober, 2018, 20:25:21 »
Hoi,

Ik maak regelmatig offertes. Die geef ik een Toelichting (of titel) en in het veld Uitgebreide toelichting schrijf ik het stuk proza dat de offerte is. Als ik de offerte vervolgens bewaar, dan zie je in het overzicht van offertes/conceptfacturen dat veld terug. Het overzicht wordt dus erg lang.

Is er een mogelijkheid om te bepalen dat alleen de (korte) Toelichting daar wordt getoond? Dat zou meer rust en overzicht geven.

2
Webkoppelingen / Kortingcode 1x per klant?
« Gepost op: 17 december, 2017, 14:56:18 »
Hallo, ik gebruik nu de Sielshop om strippenkaarten via mijn website te verkopen. Ik ga dit aankondigen aan mijn klanten en ik wil dat vieren met een kortingscode. Kan ik instellen dat iedere klant die kortingscode 1x mag gebruiken?

3
Hallo,

Ik ben in maart 2017 als zzp-er gestart met mijn bedrijf (virtual assistant). Voor de BTW-aangifte Q4 en de aangifte IB ben ik naar iemand op zoek die me advies kan geven over wat slim is qua regels en mogelijke investeringen. Ik heb het lijstje van boekhouders al bekeken en daar zag ik niemand die op mijn situatie van betrekking is.

Pagina's: [1]