Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - CBM

#1
Beste Bert-Jan,

Ik heb nu in de Balans ook zaken staan als "aanslag VPB" en "te corrigeren", ondanks dat ik een Commanditaire Vennootschap heb. Klopt dit of moet er iets gewijzigd worden?

Alvast bedankt,
Paul
#2
Ok, bedankt alvast.
#3
Jammer dat ik hier geen antwoord op krijg!
#4
Graag hoor ik of jullie dit zinvol vinden als toekomstige uitbreiding.
#5
Beste Bert-Jan,

Om je een idee te geven....

In mijn bedrijf bemiddel ik in verhuur en verkoop van chalets en stacaravans. Huuropbrengsten minus provisie worden maandelijks naar de eigenaren overgemaakt. Dit zijn er enkele tientallen. Tevens neem ik info over het chalet en contractnummer op in de omschrijving zodat ik dit later makkelijk terug kan vinden.
Op dit moment moet ik dus elke maand tientallen keren het uitgavescherm volledig invullen.

Het idee is dat er in menu "Beheer" een mogelijkheid komt waarmee er sjablonen voor uitgaves gemaakt kunnen worden.
In dit sjabloon kan de relatie, omschrijving, kostenplaats, kostensoort, rekening en eventueel status worden ingevuld en bewaard.
Dit sjabloon kan ik vervolgens gebruiken om periodieke uitgaves (met verschillende bedragen) naar de betreffende relatie te boeken zonder dit elke keer opnieuw in te hoeven voeren.
#6
Met uiteindelijk de vraag of het mogelijk dan wel zinvol is als nieuwe functionaliteit in te bouwen een aantal uitgave sjablonen te kunnen definiëren?
#7
Bedankt Annalies.
Op zich een goed idee echter voor zover ik kan zien is dit geen gebruiksvriendelijke oplossing. Alsnog moet dan de relatie, kostenplaats en -soort apart worden gekoppeld (wat niet lukt) of ingevoerd in de boeking. Bovendien is de omschrijving erg lang en wordt soms door Acumulus afgekapt als er speciale tekens in staan, bijvoorbeeld ö.
Bedankt voor het meedenken!
#8
Dan wellicht in de vorm van een template waarin bijvoorbeeld relatie, omschrijving, kostenplaats en -soort reeds zijn ingevuld. De kans op fouten wordt minder en het zoeken naar bepaalde trefwoorden in het sado overzicht wordt makkelijker omdat de omschrijvingen gelijk zijn.
#9
Jammer dat je de bedragen niet kan aanpassen bij bijvoorbeeld een maandelijkse herhaling van een uitgave.
Ik moet maandelijks variabele huuropbrengsten overmaken naar mijn klanten. Nu moet ik dit elke maand voor tientallen klanten volledig opnieuw boeken.
Het zou toch erg handig zijn wanneer dit mogelijk is.

Dank,
Paul