Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - DeWiFiSpecialist

#1
Eens, in de V&W tab zie je alleen een samenvatting. Er staan bedragen per regel maar geen aantallen. Als je die wil zien moet je eerst de PDF downloaden. Het zou fijn zijn als je in de V&W tab ook de bedragen en de aantallen per regel kan zien.

#2
Ik vind de Cecilia filters heel praktisch en ben nu bezig om voor best een aantal terugkerende boekingen filters aan te maken. Nu zou ik toch weer mijn initieel verzoek onder de aandacht willen brengen.

Het zou fantastisch zijn als er in het scherm "Nieuwe boeking > Zakelijke uitgave" waar ik tijdens "Mutaties Verwerken" terecht kom bij het boeken van een uitgave de mogelijkheid zou hebben om een vinkje te zetten bij "Maak van deze boeking een Cecilia filter"

Ik vind het nu lastig om als ik een boeking tegenkom die ik zou willen automatiseren, dan helemaal  het Cecilia scherm op te gaan moeten zoeken en dan kopieren plakken de gegevens moet invoeren die ik in een aders scherm 90% al ingevuld heb staan.
#3
hmm... ik voel de noodzaak om een filter te maken vaak pas bij het verwerken van de saldo mutaties. Dus dan zit ik in een ander scherm. Voelt niet heel logisch qua volgorde dus. Ik zat meer te denken aan een optie soort van "Gelijksoortige boekingen vanaf nu automatisch verwerken met Cecilia"
#4
Ik heb net een nieuwe filter regel aangemaakt voor Cecilia, dat is best bewerkelijk... Ik zou het fijn vinden als ik tijdens het verwerken van de Saldo Mutaties een filter regel aan kan maken zodat ik alle informatie van die boeking al heb ingevuld en die de volgende keer automatisch geboekt kan worden.
#5
Nieuwe functionaliteiten / Re: Koppeling met knab
17 februari, 2023, 09:46:27
Bij mij werkt het weer!
#6
Nieuwe functionaliteiten / Re: Koppeling met knab
15 februari, 2023, 05:33:49
Zelfde probleem met KNAB, ik heb geen notificatie gekregen van deze nieuwe berichten dus activeer mezelf maar even op deze manier.
#7
Ja, dat is misschien wel het beste dan. Mijn huidige bank KNAB bied dat niet aan, maar dan wordt het tijd om te switchen...
#8
Nog even dubbelchecken. Is er iets mogelijk vanuit Acumulus om een automatische incasso te doen voor abonnementen via de Mollie API? Is dat te maken? Of moet ik daar extern voor kijken?
#9
Nee helaas, alleen via API
#10
Nieuwe functionaliteiten / SEPA incasso via Mollie
09 november, 2022, 20:03:20
Ik heb zitten zoeken in het forum maar niet gevonden wat ik zoek. Daarom hier mijn vraag:

Mijn bank KNAB heeft geen mogelijkheid voor SEPA incasso's. Maar ik heb wel Mollie en daar heb ik wel de mogelijkheid om SEPA incasso's in te dienen. Alleen werkt dat via een API en niet via een upload.

Zou het mogelijk zijn om dit in Acumulus te integreren? Zodat ik een factuur aan kan maken en die gelijk via Acumulus bij Mollie in te dienen?
#11
Ik gebruik deze koppeling inmiddels een aantal maanden en het werkt eigenlijk prima voor mij.

Alleen wilde ik vandaag de boekingen verwerken en kwam ik  tot de ontdekking dat de koppeling niet meer werkt. Ik zie geen nieuwe mutaties en het saldo wordt ook niet zichtbaar.

Ik ben naar de rekening gegaan in Acumulus daar stond dat de toestemming tot 23-03 geldig zou moeten zijn. Ik heb toen toch maar op "toestemming verlengen" gedrukt en de procedure doorlopen. Nu zie ik weer het actuele saldo. Even afwachten of de mutaties weer binnen komen.

Suggesties voor Acumulus:
- Op de plek waar het actuele saldo te zien zou moeten zijn, zou een 'placeholder'  moeten komen zijn zolang het saldo nog niet opgehaald is of de koppeling niet werkt. "Saldo wordt opgehaald" of "Koppeling verbroken"
#12
Speciale onderwerpen / Re: Prive auto terugverkopen
08 januari, 2022, 10:05:51
Gelukt!
#13
Speciale onderwerpen / Prive auto terugverkopen
06 januari, 2022, 20:59:01
Ik heb per 01-01-2021 een prive auto ingebracht als investering met afschrijving en die dus een jaar op de zaak gereden. Nu wil ik toch deze auto per 01-01-2022 weer prive gaan rijden. Hoe boek ik deze investering nu af?
#14
Prima, ik hoor het wel. Als ik hier een update kan krijgen wanneer het is opgelost zou dat fijn zijn.
#15
Daar zat ik op te wachten!! Helaas krijg ik een foutmelding bij de aanmeldprocedure....Ik heb het een aantal malen geprobeerd.

#16
Af en toe komt het voor dat als ik bij de klant ter plekke een factuur maak de klant mee kijkt. Ik ga dan via het beginscherm naar een snelkoppeling om de factuur te maken. Maar in dat beginscherm staan allemaal zaken die de klant niets aangaan; banksaldo, winstgrafiek...

Ik zou graag een pagina of directe link willen hebben naar de facturatie pagina zodat ik daar direct naar toe kan gaan.
#17
Volgens mij zijn er hier een beetje dingen langs elkaar heen gelopen. Bij KNAB kon je een  MT940 export doen 'sinds de laatste export' Dat was handig want dan hoefde je in Acumulus niet op te zoeken wat de laatste import was.

Alleen nou hebben ze bij KNAB die mogelijkheid om een MT940  'sinds de laatste export' te downloaden verwijderd en moet je als nog zelf een datum kiezen. Er is dus geen wezenlijk verschil meer met de CSV export/import.

Tenminste dat is mijn conclusie tot nu toe.
#18
Als er openstaande (verlopen) facturen zijn dan moet ik elke factuur openen en kijken wanneer ik de laatste herinnering gestuurd heb, Ik moet dan per factuur een nieuwe herinnering versturen.

Ik heb behoefte aan:

- Beter overzicht van openstaande facturen en wanneer de laatste herinnering verstuur is.
- Mogelijkheid om meerdere herinneringen tegelijk te versturen.
- *BONUS* automatische herinneringen....
#19
Direct testen op iOS kan wel met een extra service. Bijvoorbeeld met Testflight... https://apps.apple.com/nl/app/testflight/id899247664

Als je iOS gaat testen, ben ik graag van de partij. Ik heb ervaring in beta testing ook als support medewerker.  Ik kan goed bug reports maken inclusief beschrijving hoe de bug te reproduceren.
#20
Als men een "Factuur-preview" maakt, dan wordt aan de PDF naam het factuurnummer toegevoegd:

Factuur_20200123.pdf

Als men een "Offerte-preview maakt, dan wordt de offerte alleen maar:

Offerte.pdf

Voor mij zou het heel handig zijn als de "toelichting" tekst in deze naam word toegevoegd.

Bijvoorbeeld, ik maak een offerte met in het toelichting veld: Wifi installatie. Dan wordt de offerte:

Offerte_Wifi installatie
#21
Ja, dat werkt ook prima!   ;D
#22
Ik en met mij vele anderen denk ik moet regelmatig kiezen uit de kostensoorten bij het boeken van een zakelijke uitgave. Nou gebruik ik er eigenlijk maar een paar. Als ik dat lijstje aanklik moet ik altijd even zoeken om te kijken welke ik nou moet hebben. Als deze lijst nummers zouden hebben en ik een nummer zou kunnen typen om de juiste te kiezen. Dan zou ik een aantal van die codes kunnen onthouden en sneller kiezen.