Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - Ivor | BoomerangIT

#1
Het zou voor mij erg fijn zijn als Acumulus tijdens het verwerken van mijn saldo mutaties (Knab) de bankrekeningnummers herkent als :
- Interne overboeking ( rekeningen zijn bekend onder Beheer->Bankrekeningen, tussenrekeningen, kas)
- Privé boeking (iedere mutatie naar mijn privé bankrekening moet ik kenmerken als privé opname  of privé storting)
#2
De betaaltermijn met bijbehorende controle op vervallen facturen is 30 dagen. Hier is niet van af te wijken!

Je kan wel verschillende factuur sjablonen maken waar je dan de betreffende betaaltermijn op afdrukt, maar dit vind ik geen goede oplossing. Ik houd een betaaltermijn van 14 dagen aan, maar soms legt een opdrachtgever 30 of zelfs 60 dagen als voorwaarde neer. Dit betekent 3 factuursjablonen die ik bij moet houden (als je net start wil je nog wel eens iets wijzigen aan je factuur).

Daarnaast werkt de melding van vervallen facturen dus niet; in het geval van 14dagen een te late melding en in het geval van 60 dagen een melding na 30 dagen dat de factuur vervallen is.

Zou fijn zijn als je op klant niveau gewoon het aantal dagen kwijt zou kunnen en dat dit meegenomen wordt naar de factuur. Dan heb je maar 1 sjabloon en een juiste reminder van vervallen facturen.