Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - DeWiFiSpecialist

#1
Ik heb net een nieuwe filter regel aangemaakt voor Cecilia, dat is best bewerkelijk... Ik zou het fijn vinden als ik tijdens het verwerken van de Saldo Mutaties een filter regel aan kan maken zodat ik alle informatie van die boeking al heb ingevuld en die de volgende keer automatisch geboekt kan worden.
#2
Nieuwe functionaliteiten / SEPA incasso via Mollie
09 november, 2022, 20:03:20
Ik heb zitten zoeken in het forum maar niet gevonden wat ik zoek. Daarom hier mijn vraag:

Mijn bank KNAB heeft geen mogelijkheid voor SEPA incasso's. Maar ik heb wel Mollie en daar heb ik wel de mogelijkheid om SEPA incasso's in te dienen. Alleen werkt dat via een API en niet via een upload.

Zou het mogelijk zijn om dit in Acumulus te integreren? Zodat ik een factuur aan kan maken en die gelijk via Acumulus bij Mollie in te dienen?
#3
Speciale onderwerpen / Prive auto terugverkopen
06 januari, 2022, 20:59:01
Ik heb per 01-01-2021 een prive auto ingebracht als investering met afschrijving en die dus een jaar op de zaak gereden. Nu wil ik toch deze auto per 01-01-2022 weer prive gaan rijden. Hoe boek ik deze investering nu af?
#4
Af en toe komt het voor dat als ik bij de klant ter plekke een factuur maak de klant mee kijkt. Ik ga dan via het beginscherm naar een snelkoppeling om de factuur te maken. Maar in dat beginscherm staan allemaal zaken die de klant niets aangaan; banksaldo, winstgrafiek...

Ik zou graag een pagina of directe link willen hebben naar de facturatie pagina zodat ik daar direct naar toe kan gaan.
#5
Als er openstaande (verlopen) facturen zijn dan moet ik elke factuur openen en kijken wanneer ik de laatste herinnering gestuurd heb, Ik moet dan per factuur een nieuwe herinnering versturen.

Ik heb behoefte aan:

- Beter overzicht van openstaande facturen en wanneer de laatste herinnering verstuur is.
- Mogelijkheid om meerdere herinneringen tegelijk te versturen.
- *BONUS* automatische herinneringen....
#6
Als men een "Factuur-preview" maakt, dan wordt aan de PDF naam het factuurnummer toegevoegd:

Factuur_20200123.pdf

Als men een "Offerte-preview maakt, dan wordt de offerte alleen maar:

Offerte.pdf

Voor mij zou het heel handig zijn als de "toelichting" tekst in deze naam word toegevoegd.

Bijvoorbeeld, ik maak een offerte met in het toelichting veld: Wifi installatie. Dan wordt de offerte:

Offerte_Wifi installatie
#7
Ik en met mij vele anderen denk ik moet regelmatig kiezen uit de kostensoorten bij het boeken van een zakelijke uitgave. Nou gebruik ik er eigenlijk maar een paar. Als ik dat lijstje aanklik moet ik altijd even zoeken om te kijken welke ik nou moet hebben. Als deze lijst nummers zouden hebben en ik een nummer zou kunnen typen om de juiste te kiezen. Dan zou ik een aantal van die codes kunnen onthouden en sneller kiezen.