Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - rodmeier

#1
Nieuwe functionaliteiten / Factuur in engels
16 maart, 2010, 19:15:16
Hoi,
omdat ik veel naar het buitenland ga factureren wil ik de facturen,offerte\'s en herinneringen geheel in het engels kunnen versturen.Momenteel factureer ik in het nederlands en kopieer ik het in een nader document en vertaal de helft in het engels.ik hoop op een snelle oplossing voor dit probleem
#2
Nieuwe functionaliteiten / Software offline
23 februari, 2010, 17:46:42
Hoi,is het mogelijk om offline met dit programma te werken,zodat ik de facturen ed offline kan opslaan,ook als ik in het buitenland zit en het internet verkeer moeilijker wordt?Zou een hoop schelen.
#3
Nieuwe functionaliteiten / Watermerk bedrijfslogo
21 februari, 2010, 20:44:04
Citaat van: Bert-JanHet opmaakverhaal is erg actueel maar op dit moment kan dit helaas niet.

Als we het openen met word,kan ik het bewerken,maar dan zou ik de optie moeten hebben deze weer terug te zetten in acumulus,zodat ik deze factuur intern kan mailen en opslaan.
#4
Nieuwe functionaliteiten / Watermerk bedrijfslogo
21 februari, 2010, 20:28:17
Ik ben een nieuw lid,erg te spreken over acumulus,maar heb een watermerk nodig in mijn facturen die ik naar klanten stuur.Ik heb deze standaard wel,maar in acumulus kan ik deze niet erin plaatsen,is hier een mogelijkheid voor?