Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - jfermont

Pagina's: [1]
1
Vraag & aanbod / Mollie IDeal voor €0.43 i.p.v. €0.99!
« Gepost op: 29 mei, 2014, 20:34:17 »
Geheel belangeloos een tip:

Wél de service van Mollie, welke fantastisch werkt, maar niet €0.99 ct per IDeal transactie betalen?

Door even door te zoeken en vragen blijkt dat www.paytor.com voor €0.43 IDeal betalingen mogelijk maakt. Vroeger hebben zij een contract met Mollie afgesloten voor accounts met meer dan duizend(en) transacties per maand. Enkel de Large Accounts, dus. Sinds kort hebben zij dit opengesteld voor iedereen, maar wel voor het tarief van €0.43. Geen bijkomende kosten.

Aanmelden kan hier:
https://www.mollie.nl/aanmelden/paytor43

Zoals je ziet, alles loopt gewoon via Mollie. Gebruik het nu een tijdje en je merkt er niets van dat het via Paytor loopt. Hier en daar onder een mailtje staat geen Mollie maar Paytor. Je merkt het wel in de portemonnee ;-).

Hopelijk hebben jullie hier iets aan!

2
Nieuws, wet- & regelgeving / Krediettoeslag i.c.m. creditnota
« Gepost op: 14 januari, 2014, 20:58:02 »
Beste,

Ik zit met een lastige kwestie om goed te verwerken. In december heb ik een drietal facturen ontvangen van de payroll organisatie. Echter, blijkt nu, heb ik verkeerde gegevens doorgegeven, waardoor de facturen onjuist zijn en de uitbetaling aan 'mijn' medewerkers ook verkeerd uitbetaald hebben gekregen. Dit is allemaal netjes gecorrigeerd.

Ik heb nu 3 creditnota's gekregen met daarbij 3 nieuwe facturen. Op zich geen hogere wiskunde. Echter als volgt:

- Ik heb per ongeluk de 3 facturen DIRECT met 2% krediettoeslag betaald. Uiteraard heb ik ze zonder krediettoeslag gecrediteerd gekregen.

Wat ik moet overmaken aan de payroll is simpel, dat staat op hun website op openstaande balans (Verschil credits / debets). Wanneer ik de creditnota's en facturen invoer in Acumulus ontstaat er een verschil van 3x de krediettoeslag van 2%, welke ik eigenlijk niet kan verantwoorden.

A: Mag ik een krediettoeslag überhaupt wel als kosten aftrekken?
B: Hoe kan ik dit netjes verwerken?

Alvast bedankt!

Pagina's: [1]