Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - IndigoColors

Pagina's: [1]
1
Vraag & aanbod / Hulp gezocht Amsterdam
« Gepost op: 30 november, 2015, 18:24:40 »
Hoi allemaal,

Ik ben met SPOED op zoek naar iemand die al ervaring heeft met Acumulus en mij wegwijs zou kunnen maken en deels (ik wil het natuurlijk zelf kunnen doen in de toekomst) kan helpen bij het invoeren van mijn administratie van 2015.

In het kort:
- Ik ben al 9 jaar ZZP'er maar vanaf dit jaar gaat het zo slecht dat ik een BBZ (bijzondere bijstand zelfstandigen) heb aan moeten vragen. Deze is toegekend t/m februari 2016 maar ik moet begin 2016 dus wel een jaarrekening of IB 2015 kunnen inleveren bij hun zodat zij kunnen controleren of ik niet teveel of te weinig BBZ heb ontvangen. Vandaar dat ik besloten heb om mijn administratie bij te gaan houden in Acumulus en nu hulp zoek.
- Mijn inkomsten zijn zo laag dat ik geen dure bedragen kan betalen voor hulp dus zoek ik iemand die vanuit een goed hart mij zou willen helpen tegen een kleine vergoeding (+ kopje koffie/thee en wat lekkers  ;))
- Liefst iemand uit Amsterdam daar ik zelf ook in Amsterdam woon en iemand met een beetje geduld.

Ik kijk uit naar positieve reacties!
Groetjes Ivy

Pagina's: [1]