Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - nduser

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Selectie import
« Gepost op: 20 april, 2011, 10:24:25 »
Hallo.

Is het ook mogelijk of kan het mogelijk gemaakt worden dat ik een geïmporteerde bank bestand meerdere (bv privé betalingen) kan selecteren en in 1 keer boeken? Ik heb nu een redelijke achterstand door drukte en moet ze nu allemaal per stuk boeken. Ook betalingen aan leveranciers zijn er meerdere van en het zou voor mij en volgens mij ook voor anderen een perfecte oplossing zijn om sneller alles te kunnen boeken.

Gr Hans

2
Nieuwe functionaliteiten / Extra gebruiker beperkter
« Gepost op: 02 maart, 2011, 21:27:09 »
Hallo.

Ik ben nu bezig om een extra gebruiker toe te voegen maar als ik met deze nieuwe gebruiker inlog kan deze account een beetje te veel. Ik wil dat deze gebruiker alleen een factuur kan aanmaken en versturen, verder helemaal niets dus ook geen inzage in totalen enz. Corrigeren na het opslaan wil ik ook zelf in de hand houden. De huidige nieuwe gebruiker kan alles inzien en wijzigen / verwijderen. Lijkt me niet slim, tenminste in mijn geval. Ook het totaal overzicht huidige klanten en moet niet zichtbaar, wel vindbaar.

Is hier iets mee te doen?, mooiste is dat je een gebruiker bepaalde rechten kan toewijzen.

Gr Hans Renses
www.wned.nl

3
Nieuwe functionaliteiten / Import funktie
« Gepost op: 06 januari, 2011, 08:41:20 »
Hallo.

Ik importeer meestal de boekhouding, gaat prima maar ik mis bv, meerdere selecteren en dan in 1 keer boeken. Zo zou het makkelijk zijn dat privé boekingen in 1 keer geboekt kan worden. Een vinkje zou een mogelijkheid kunnen zijn.

Of de privé boekingen na het vinken 1 boeking word of alles in 1 keer boeken en apart ingeboekt maakt mij niet uit, privé boeking gaat alleen om het totaal bedrag.

Als dit er in kan is het ook makkelijk om meer regels zichtbaar te krijgen, dit zijn nu 10 stuks.

Als dit alles niet mogelijk is, waar ik me dan aan stoor is het volgende. Op het moment dat ik aangeef dat het een privé boeking is moet ik alsnog 3 handelingen doen in een andere venster, dit is erg vervelend. Kan het niet met aanvinken en opslaan, weg er mee.

Groeten Hans

4
Nieuwe functionaliteiten / Relaties reorganiseren
« Gepost op: 01 december, 2010, 08:29:23 »
Hallo.

Ik ben mijn relaties aan het reorganiseren, oa type veranderen, bepaalde informatie aanpassen en dubbelen verwijderen, en van alles wat ik wil veranderen. Nu is dit allemaal mogelijk maar wat ik heb gedaan is een export naar cvs en daar kan ik alles in 1 overzicht aanpassen. Nu heb ik een import gedaan en staan er nu heel veel dubbel in en bedacht me ineens, ik mis een functie om meerdere relaties te selecteren, bv met een vinkje en dan meerdere verwijderen. Kan dit er bij in?

5
Nieuwe functionaliteiten / Korting op factuur
« Gepost op: 18 november, 2010, 09:37:23 »
Misschien een nodige vraag maar ik denk dat ik er wel voordeel mee heb. Wat veel bedrijven tegenwoordig doen is een korting geven bij betalen binnen een bepaalde termijn, bv 2%. Ik zou het mooi vinden dat ik mijn klanten 2% korting kan geven op factuur zodra ze betalen binnen de eerste betaal termijn en dat de korting komt te vervallen bij de herinnering.

Gr Hans

6
Nieuwe functionaliteiten / Deel betaling
« Gepost op: 02 oktober, 2010, 16:25:12 »
Ik heb te maken met klanten die niet de gehele bedrag wil of kan betalen. Ik zou graag een deel betaling van de gehele factuur wekg kunnen boeken of de gehele factuur en de klant tegelijk de rest factuur sturen. Nu moet ik een factuur verwijderen en aangepast versturen met een betaal overzicht maar belasting technisch klopt dit dan niet meer. Dit doe ik nu dus niet en moet nu de factuur open laten staan tot de gehele betaling binnen is en dan pas boeken. Ook klopt het dan niet met de bank gegevens.

Graag zie ik dan een betaal afspraak functie.

7
Nieuwe functionaliteiten / Herinnering uitbreiden
« Gepost op: 02 oktober, 2010, 16:18:28 »
Graag zie in de functie herinnering meer functies. Ik stuur vaak een herinnering vanuit Acumulus, meestal dan ook een 2é herinnering en een laatste waarschuwing. Jammer genoeg is er maar 1 tekst in de herinnering mogelijk dus moet de tekst steeds handmatig aanpassen. Het mooiste is, na de eerste herinnering een 2é te kunnen sturen met een aangepaste tekst en na de 2é een laatste waarschuwing met een aparte sjabloon waarop bv een logo van een deurwaarder op komt te staan. Ook zal het ontzetten mooi zijn als ik bij de 2é herinnering of bij de laatste waarschuwing een rente of bedrag kan invoeren die standaard bij de factuur op komt te staan waardoor het nog serieuzer lijkt naar de wanbetaler.

Ik hoop dat je hier iets mee kunt gaan doen, ik heb helaas namelijk met regelmaat te maken met wanbetalers.

8
Nieuwe functionaliteiten / Offerte versturen vanuit Acumulus
« Gepost op: 02 oktober, 2010, 16:11:54 »
Ik zou graag de offertes ook kunnen versturen vanuit Acumulus gelijk aan de facturen en herinneringen. Kan hier ook aan gewerkt worden?

9
Vraag & aanbod / Goedkope webhosting
« Gepost op: 15 september, 2010, 17:30:39 »
Heeft u webhosting nodig?, neem eens een kijkje op www.wned.nl en laat u versassen door onze zeer voordelige tarieven.

Pagina's: [1]