Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - irma

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Vraag gedeeltelijke priveboekingen.
« Gepost op: 04 februari, 2012, 13:45:11 »
In Acumulus kan je een zakelijke uitgaven boeken en tevens gebruik maken, om een percentage in te invullen, dat als prive kan worden geboekt.

Hoe kan ik in een oog opslag zien, welke boekingen prive zijn gedaan.
Is deze mogelijkheid er?

Voorheen boekte ik prive uitgaven, via de knop priveboekingen, maar het laatste jaar (2011) heb ik alleen maar gebruik gemaakt van de knop zakelijke uitgaven en daarbij het prive percentage ingevuld, omdat ik via dit soort boeking,  ook de mogelijkheid kreeg van het kunnen herhalen van bepaalde boekingen per maand en/of kwartaal.

Hoe kan ik zien, welke priveboekingen zijn gedaan met een bepaald percentage aan priveboeking.

Ik ben hier namelijk nog niet achter.

Wanneer deze mogelijkheid er niet is, dan is het dus zeer veel werk en extra controle nodig, om deze boekingen te kunnen traceren.

Wie weet hoe dit makkelijk op te lossen is?

Met vriendelijke groetjes,
Irma.

2
Goedemorgen Bert-Jan :o

Ik heb hier al eens eerder om verzocht en hoop eigenlijk, dat je hier serieus naar zou kunnen kijken, om een functionaliteit toe te voegen, betreffende de privéboekingen, met de mogelijkheid, deze net zoals de zakelijke boekingen, te kunnen herhalen per maand/kwartaal etc.

Ik heb zelf behoorlijk veel privéboekingen, die iedere maand herhaald moeten worden en ik mis deze functionaliteit, die ik als zeer prettig zou gaan ervaren, omdat ik graag vooruit willen kunnen boeken, zoals de privéboekingen.

Dit betreft dan bijvoorbeeld de  zogenaamde boekingen, zoals een AOV verzekering etc., die als priveboekingen geboekt dienen te worden.
En zo zijn er meerdere boekingen.

Ik zou hier bijzonder blij van worden.  :D  :D  :D  :D

3
Nieuws, wet- & regelgeving / VRAAG: Kleinschaligheidsaftrek 2010?
« Gepost op: 08 december, 2010, 14:38:09 »
Ik heb een vraag betreffende de kleinschaligheidsaftrek voor bedrijfsmiddelen.

Komt hier bijvoorbeeld ook een contract van 5 jaar voor in aanmerking voor de reclame, die op een auto wordt geplaatst, waarvan deze zelfde nieuwe auto betaald gaat worden van de opbrengsten van deze reclame door de adverteerders.

Wij zijn zo\'n adverteerder waarvoor wij een contract zijn aangegaan van 5 jaar voor het plaatsen van reclame op deze zogenaamde auto van ons bedrijf.

Uiteindelijk is dit een middel, om naamsbekendheid te gaan verkrijgen.

Kan iemand mij zeggen of ik dit zogenaamde bedrijfsmiddel mag gebruiken voor de zogenaamde kleinschaligheids aftrek/investeringsaftrek?

Pagina's: [1]