Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - IndigoColors

#1
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
07 januari, 2016, 15:35:32
Hoi Esther,

Ik heb je hierop laten weten dat ik het geld niet heb voor de reiskosten naar Apeldoorn en mede vanwege mijn financiele situatie iemand zocht in Amsterdam of omgeving ;)

Ik heb net via een andere weg een oproep geplaatst en geloof ook dat alles op het Juiste Moment gebeurt en komt...adem in ...adem uit....en bedankt voor de goede wensen, die waardeer ik zeer!
#2
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
07 januari, 2016, 14:12:45
Omdat er door diverse mensen reacties geplaatst zijn antwoord ik even op de volgende manier:

@ Yvette: Ik begrijp niet zo goed wat je vervelend vindt, ik heb zo goed als letterlijk omschreven wat je mij hebt gemaild zonder negatieve uitlatingen met de opmerking erbij dat ik dus helaas nog steeds op zoek ben naar hulp. Ik begrijp dus niet zo goed waarom je mijn reactie hier op het forum persoonlijk neemt en het op een andere manier interpreteert dan als ik het geschreven heb want ik heb het alleen ter uitleg hier geplaatst en niet als iets negatiefs of om jou af te vallen.

@ Guido: Dank je wel voor de stap voor stap uitleg, ik heb zelf voordat ik hier een bericht plaatste op het forum en wederom vanmorgen al even wezen kijken naar de uitleg maar het lukt me door mijn concentratieprobleem en stress niet zo goed om het tot me op te nemen. Ik zal even kijken of ik via een andere weg iemand kan vinden die mij bij deze stappen kan helpen. In ieder geval bedankt voor je hulp, ik waardeer het echt!

@ Esther: Ik heb een bericht geplaatst waarin ik heel duidelijk uitleg waarnaar ik op zoek ben, als ik daarna alleen maar linken en advies krijg dat ik toch zelf aan de start moet gaan of mensen mij aanbieden te willen helpen per email dan kan ik daar niet veel mee want daar vraag ik niet om en mijn persoonlijke situatie laat dat op dit moment niet toe. Ik heb tegen mijn gewoonte in, in een aantal eerdere berichten van mij, openlijk verteld in welke situatie ik me bevind en dat ik concentratieproblemen heb en tegen een Burnout aanloop. Ik kan dingen lezen maar het lukt me niet om de stof tot me te nemen en ik ben iemand die makkelijker leert door de dingen te Zien en dan zelf uit te voeren. Ik vind het een beetje jammer dat hier steeds aan voorbij gegaan wordt, het voelt voor mij alsof niemand echt bekend is met een Burnout en men zich op dit punt niet echt begrijpt wat ik ervaar op dit moment. Ik weet heel goed wie ik ben, wat ik kan en wat ik op dit moment Niet kan en geloof nog altijd in mezelf, juist daarom ben ik niet bang om hier gewoon open en eerlijk te vertellen dat ik vanwege alle ellende die ik voor mijn kiezen heb gekregen tegen een burnout aanloop en hulp nodig heb. Ik weet dat je dit goed bedoelde Esther, in mijn ogen ben ik alleen pas echt Perfect als ik ook van mijn Inperfecties kan houden en mijn concentratieprobleem valt op dit moment onder mijn inperfecties. 

@ iedereen die gereageerd heeft: ik begrijp jullie ondernemersmentaliteit wel en dat jullie proberen mij aan te zetten die volgende stap zelf te laten maken. Die mentaliteit heb ik als ondernemer de afgelopen 9 jaar ook altijd gehad, de perfectionist in mij doet altijd alles zelf, vraagt zelden (zo goed als nooit) hulp en probeert ook altijd eerst alles zelf uit. Ik heb een aantal dingen over Acumulus al doorgelezen maar het lukt me niet de stof op te nemen en daarom was / ben ik genoodzaakt iemand om hulp te vragen die mij hierbij vanuit een goed hart, met wat geduld en tegen een kleine vergoeding zou willen helpen. Ik heb de mensen die hulp hebben aangeboden via een privé bericht en hier op het forum al uitgelegd dat ik de aangeboden hulp heel erg waardeer maar dat ik echt op zoek ben naar iemand die mij voor kan doen hoe ik bepaalde stukken moet inboeken.

Dus nogmaals....ik waardeer de hulp die is aangeboden, het sluit alleen niet aan met wat ik in mijn eerste post heb gevraagd en wat ik echt nodig heb op dit moment. Sommige reacties die ik gekregen heb geven mij het gevoel (dit is mijn gevoel dus hoeven jullie niet persoonlijk te nemen) alsof ik ondankbaar ben terwijl ik juist mijn best doe om me zo goed mogelijk te verwoorden en mijn situatie en wat ik op dit moment nodig heb uit te leggen. Ik heb m'n best gedaan om hulp te zoeken en meer kan ik niet doen. Dus iedereen bedankt voor het reageren en de tips.
#3
Hoi allemaal.

Iemand had mij aangeboden dat als ik naar haar kantoor in Uithoorn kon komen zij mij wel wilde helpen maar helaas kreeg ik na haar gemaild te hebben een bericht terug dat het voorlopig geen nut had langs te komen met daarbij een aantal linken van teksten die ik eerst moest doorlezen en de mededeling dat ik de inkoop en verkoopfacturen eerst zelf moest invoeren. Daarna nog een bericht ontvangen dat ze niet gezien had dat ik nog helemaal niets gedaan had aan de verwerking van 2015 en ze toch geen tijd heeft om mij te helpen met de volledige verwerking hiervan en dat ze hoopt dat ik toch nog iemand anders kan vinden die me wilt helpen.

Dus helaas ben ik toch nog op zoek naar iemand die mij wilt helpen, in mijn eerste post staat waar ik naar op zoek ben en voor de zekerheid plaats ik hieronder even een extra korte uitleg waar ik precies hulp bij zou willen: 

Het is dus niet de bedoeling dat ik iemand zoek die mijn hele administratie zelf gaat inboeken, ik zoek iemand die mij op weg helpt met de eerste stappen (opbouw factuur met logo, inboeken van een factuur / kosten / kasboek / koppeling webshop / koppeling Ing Bank en Paypal / invoer specificaties BBZ uitkering) zodat ik zelf kan zien hoe ik het moet inboeken en het verder alleen kan doen. Als ik b.v. 3x zie hoe bovengenoemde stukken ingeboekt moeten worden dan kan ik dat opschrijven en daarna zelf doen. Dus het is niet de bedoeling of mijn vraag om mijn hele administratie in te laten boeken maar of iemand een paar uurtjes voor mij heeft om me op weg te helpen bij het begin.

Iemand die een paar uurtjes voor mij vrij zou kunnen maken en mij op weg zou willen helpen?
#4
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
06 januari, 2016, 16:08:14
Hoi Guido,

Ik zit op het randje van een Burnout en heb veel concentratieproblemen en stress waardoor het me grote moeite kost om dit in m'n uppie uit te zoeken en op te pakken. Ik ben ook iemand die dit soort zaken stap voor stap moet zien om het te kunnen snappen en zelf te doen, vandaar dat ik in mijn eerste bericht gevraagd had om iemand met geduld  ;).

Ik heb ondertussen hulp aangeboden gekregen van iemand van het forum en heb haar al een berichtje gezonden dat ik graag gebruik maak van haar hulp. Er valt een zware last van mijn schouders nu ik weet dat er iemand is die mij wilt helpen hierbij dus ik ben vanaf nu niet meer zoekende.  ;D
#5
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
05 januari, 2016, 15:25:13
Hoi allemaal,

Helaas heb ik nog steeds niemand kunnen vinden die mij kan / wil helpen. Ik moet eind van de maand, uiterlijk volgende maand een jaarrekening 2015 overhandigen aan de Gemeente Amsterdam (BBZ) en zit vol stress door een aantal hele nare ervaringen (overlijden moeder plus bemiddeling tussen zussen en broertje die vechten om erfenis/polis, ziekte en operatie hond, lekkage huis en omdat ik niemand kan vinden).

Ik wil niet zielig overkomen maar ik ben op dit moment echt radeloos en heb het gevoel tegen een burnout aan te lopen (heb ik al 3x gehad toen ik nog geen ZZP'er was) maar de ziektewet in of stoppen is voor mij geen optie want ik moet mijn rekeningen kunnen betalen.

Is er echt niemand die mij zou willen helpen of iemand weet die mij zou willen helpen????
#6
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
14 december, 2015, 18:11:32
Sorry mensen, vanwege persoonlijke omstandigheden was ik niet in de gelegenheid om eerder te reageren hier.

Ik ben nog steeds op zoek naar iemand (liefst uit de omgeving van Amsterdam of waar ik geen reiskosten voor hoef te maken) die mij zou willen helpen hierbij.
Iemand?
#7
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
01 december, 2015, 17:14:15
Bedankt voor de tip Guido, ik wist al dat er cursussen gegeven werden maar ik heb hier, en voor de reiskosten, echt op dit moment het geld gewoon niet. Bovenop alle ellende moest mijn hond geopereerd worden.

Lieve mensen,

Ik waardeer de tips hier zeker wel alleen ben ik echt op zoek naar iemand die mij, bij mij thuis en tegen een kleine vergoeding, wegwijs kan maken zodat ik straks zelf mijn boekhouding in Acumulus kan bijhouden.   
#8
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
30 november, 2015, 18:35:50
Bert-Jan....ik drukte op een toets en het onafgemaakte bericht werd toen geplaatst...het staat er nu in zijn geheel  ;)
#9
Vraag & aanbod / Hulp gezocht Amsterdam
30 november, 2015, 18:24:40
Hoi allemaal,

Ik ben met SPOED op zoek naar iemand die al ervaring heeft met Acumulus en mij wegwijs zou kunnen maken en deels (ik wil het natuurlijk zelf kunnen doen in de toekomst) kan helpen bij het invoeren van mijn administratie van 2015.

In het kort:
- Ik ben al 9 jaar ZZP'er maar vanaf dit jaar gaat het zo slecht dat ik een BBZ (bijzondere bijstand zelfstandigen) heb aan moeten vragen. Deze is toegekend t/m februari 2016 maar ik moet begin 2016 dus wel een jaarrekening of IB 2015 kunnen inleveren bij hun zodat zij kunnen controleren of ik niet teveel of te weinig BBZ heb ontvangen. Vandaar dat ik besloten heb om mijn administratie bij te gaan houden in Acumulus en nu hulp zoek.
- Mijn inkomsten zijn zo laag dat ik geen dure bedragen kan betalen voor hulp dus zoek ik iemand die vanuit een goed hart mij zou willen helpen tegen een kleine vergoeding (+ kopje koffie/thee en wat lekkers  ;))
- Liefst iemand uit Amsterdam daar ik zelf ook in Amsterdam woon en iemand met een beetje geduld.

Ik kijk uit naar positieve reacties!
Groetjes Ivy