Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - nduser

#1
Nieuwe functionaliteiten / Selectie import
20 april, 2011, 12:52:07
Dat geloof ik graag ja. Ik hoor het wel als je iets moois kunt bedenken.
#2
Nieuwe functionaliteiten / Selectie import
20 april, 2011, 12:13:45
Verschillende betaaldata bij privé lijkt mij geen probleem maar het is mooier dat de data ook gelijk mee gaat uiteraard (behalve bij privé)  Ik denk een beetje aan, sorteren op bedrijven, aanvinken en boeken.
#3
Nieuwe functionaliteiten / Selectie import
20 april, 2011, 10:24:25
Hallo.

Is het ook mogelijk of kan het mogelijk gemaakt worden dat ik een geïmporteerde bank bestand meerdere (bv privé betalingen) kan selecteren en in 1 keer boeken? Ik heb nu een redelijke achterstand door drukte en moet ze nu allemaal per stuk boeken. Ook betalingen aan leveranciers zijn er meerdere van en het zou voor mij en volgens mij ook voor anderen een perfecte oplossing zijn om sneller alles te kunnen boeken.

Gr Hans
#4
Citaat van: wnedHallo Bert Jan.

Ik heb deze functie getest maar bij een nieuwe boeking zie ik geen bijlage. Ik heb delen wel aan gezet. Of zie je deze pas terug in de mail na het versturen.

Ik heb het al gevonden. Bij het versturen kun je deze weer aan vinken.

Kom ik weer om de hoek kijken, kan er wederom 1 op standaard worden aangezet?
#5
Hallo Bert Jan.

Ik heb deze functie getest maar bij een nieuwe boeking zie ik geen bijlage. Ik heb delen wel aan gezet. Of zie je deze pas terug in de mail na het versturen.
#6
Er zijn al wat vragen en antwoorden heen en weer gegaan, oa wat moet het kunnen enz en ik kan je vertellen dat er aan gewerkt word, er komt zoals ik begreep veel meer bij kijken dan enkel een knopje. Alles moet kloppen, ook in de toekomst maar ik vertrouw er op dat het helemaal goed komt.

Laat ik het zo zeggen, ik heb voor deze functie een overweging gehad om verder te kijken maar wat ik heb vernomen betreft alle oplossingen en aanpassingen door vragen van de klanten ben ik afgelopen jaar helemaal overtuigd dat ook dit goed komt en ik zie ondanks ook ik moet wachten absoluut geen reden om verder te zoeken. Dit pakket is verreweg het beste in zijn ontwikkeling. En vergeet daarbij de ondersteuning niet. Meedenken, oplossend, super compleet enz. voor de normale gebruiker waarvoor dit is ontworpen.

Groeten Hans
#7
Hallo.

Ik ben nu bezig om een extra gebruiker toe te voegen maar als ik met deze nieuwe gebruiker inlog kan deze account een beetje te veel. Ik wil dat deze gebruiker alleen een factuur kan aanmaken en versturen, verder helemaal niets dus ook geen inzage in totalen enz. Corrigeren na het opslaan wil ik ook zelf in de hand houden. De huidige nieuwe gebruiker kan alles inzien en wijzigen / verwijderen. Lijkt me niet slim, tenminste in mijn geval. Ook het totaal overzicht huidige klanten en moet niet zichtbaar, wel vindbaar.

Is hier iets mee te doen?, mooiste is dat je een gebruiker bepaalde rechten kan toewijzen.

Gr Hans Renses
www.wned.nl
#8
Nieuwe functionaliteiten / Import funktie
06 januari, 2011, 08:41:20
Hallo.

Ik importeer meestal de boekhouding, gaat prima maar ik mis bv, meerdere selecteren en dan in 1 keer boeken. Zo zou het makkelijk zijn dat privé boekingen in 1 keer geboekt kan worden. Een vinkje zou een mogelijkheid kunnen zijn.

Of de privé boekingen na het vinken 1 boeking word of alles in 1 keer boeken en apart ingeboekt maakt mij niet uit, privé boeking gaat alleen om het totaal bedrag.

Als dit er in kan is het ook makkelijk om meer regels zichtbaar te krijgen, dit zijn nu 10 stuks.

Als dit alles niet mogelijk is, waar ik me dan aan stoor is het volgende. Op het moment dat ik aangeef dat het een privé boeking is moet ik alsnog 3 handelingen doen in een andere venster, dit is erg vervelend. Kan het niet met aanvinken en opslaan, weg er mee.

Groeten Hans
#9
Nieuwe functionaliteiten / Relaties reorganiseren
04 december, 2010, 13:23:59
Niet wisselen, maar toen ik in het begin deze boekhouding ging gebruiken kwamen er een aantal bij en vaak ook met een verkeerde beschrijving die nadien anders werd. Maar ik denk dat ik begrijp wat je bedoeld, als klant is toegewezen aan een kostenplaats en deze word verwijderd dan heeft de factuur geen kostenplaats meer, of zie ik het nu verkeerd.
#10
Nieuwe functionaliteiten / Relaties reorganiseren
04 december, 2010, 11:06:52
Hallo Bert-Jan

Ik maak hier nu dankbaar gebruik van, ook van wat Gos gevraagd heeft. Geef een kind 1 vinger en ze willen je hele hand, kan het ook bij Kostenplaatsen?

Ruimt en sorteert lekker zo!
#11
Vraag & aanbod / Goedkope webhosting
02 december, 2010, 15:03:45
keurigonline

Schrijfruimte 150 MB
Dataverkeer 5 GB
MySQL databases 5 stuks
E-mail adressen onbeperkt

Wned

Prijs 1.25 € Prijs € 1.25 € excl. btw per maand.
Webruimte 5000 MB (1000 MB is 1 GB)
Dataverbruik Onbeperkt (fair use policy)
Email-Accounts Onbeperkt
Email-Aliases) Onbeperkt
Spamfilter Ja
FTP Accounts 1

Er zit wel dergelijk verschil in maar het is net wat je vereisd natuurlijk.
#12
Nieuwe functionaliteiten / Relaties reorganiseren
02 december, 2010, 00:26:44
Helemaal top, werkt perfect.
#13
Nieuwe functionaliteiten / Relaties reorganiseren
01 december, 2010, 09:02:49
Dankje
#14
Nieuwe functionaliteiten / Relaties reorganiseren
01 december, 2010, 08:29:23
Hallo.

Ik ben mijn relaties aan het reorganiseren, oa type veranderen, bepaalde informatie aanpassen en dubbelen verwijderen, en van alles wat ik wil veranderen. Nu is dit allemaal mogelijk maar wat ik heb gedaan is een export naar cvs en daar kan ik alles in 1 overzicht aanpassen. Nu heb ik een import gedaan en staan er nu heel veel dubbel in en bedacht me ineens, ik mis een functie om meerdere relaties te selecteren, bv met een vinkje en dan meerdere verwijderen. Kan dit er bij in?
#15
Nieuwe functionaliteiten / Bijlagen versturen
28 november, 2010, 12:41:52
Is weer over nagedacht. Zo kan ik inderdaad ook zelf een administratie bijhouden indien nodig. Nu bedenk ik ineens dat ik ook documenten aan een factuur kan toevoegen, bv handtekening voor akkoord enz. Alleen de datalimiet is even een struikelblok als er veel documenten worden toegevoegd. Worden de documenten ook gelijk aan een relatie gekoppeld?, dat zou ook wel makkelijk zijn in mijn geval.

Betreft datalimiet, daar kan ik een oplossing voor bieden indien gewenst.
#16
Nieuwe functionaliteiten / Bijlagen versturen
28 november, 2010, 12:30:13
Ik zie het, ik moest een stap verder kijken en de eerste keer was ik er van onderstelling dat deze vanzelf mee ging. Ik heb de factuur inmiddels nogmaals verstuurd met bijlage en is nu wel aan gekomen, nu alleen de klant nog informeren i.v.m. 2é factuur.

Bedankt.
#17
Nieuwe functionaliteiten / Bijlagen versturen
28 november, 2010, 12:22:12
prima
#18
Nieuwe functionaliteiten / Bijlagen versturen
28 november, 2010, 12:20:36
Ik zie de bijlage staan maar kan niets aanvinken
#19
Nieuwe functionaliteiten / Bijlagen versturen
28 november, 2010, 12:05:10
Hallo. Ik heb een bijlage toegevoegd aan een factuur maar deze is niet mee gestuurd, doe ik iets fout?
#20
Nieuwe functionaliteiten / Korting op factuur
20 november, 2010, 21:45:27
Betaaldatum is wat op de factuur staat. Herinnering is de dag van verval datum. Ik denk dat je zelf dan rekening moet houden met 3 dagen extra i.v.m. bank transactie, en dan over gaan op een herinnering. Credit of nog een factuur lijkt mij ook niet handig inderdaad. Zo zie je maar weer, een simpel idee met moeilijke gevolgen en extra agenda. Ik moet er ook even over na denken.
#21
Nieuwe functionaliteiten / Korting op factuur
18 november, 2010, 17:36:17
Ik kan de kortingsregeling niet aanklikken en verwijderen. Kun je me dit eens uitleggen? Zie afbeelding

(uitvergroot) http://www.wned.nl/Testboeking.jpg
#22
Nieuwe functionaliteiten / Korting op factuur
18 november, 2010, 10:07:24
Inderdaad, deze had ik nog niet gezien. Maar deze blijft dan staan toch?, hoe kan deze regel weg bij herinnering?
#23
Nieuwe functionaliteiten / Korting op factuur
18 november, 2010, 09:37:23
Misschien een nodige vraag maar ik denk dat ik er wel voordeel mee heb. Wat veel bedrijven tegenwoordig doen is een korting geven bij betalen binnen een bepaalde termijn, bv 2%. Ik zou het mooi vinden dat ik mijn klanten 2% korting kan geven op factuur zodra ze betalen binnen de eerste betaal termijn en dat de korting komt te vervallen bij de herinnering.

Gr Hans
#24
Staat deze nog op to-do list? of ben je er al mee bezig.
#25
Nieuwe functionaliteiten / PDF-achtergrond mogelijk
14 november, 2010, 17:17:28
Ik maak hier dankbaar gebruik van.
#26
Vraag & aanbod / Low budget websites
14 november, 2010, 17:10:51
Citaat van: hksteksten

Komt wel lullig over. Sommige mensen zijn heel goed in andere dingen behalve Nederlands, zoals websites maken waarvoor de klant tenslotte zelf tekst aanlevert. Je zou hem ook de teksten gecorrigeerd kunnen retourneren i.p.v. recht door zee af kraken in het openbaar, ondanks je mogelijk gelijk hebt.

Gemeente mensen kunnen ook bepaalde dingen niet goed (veel wel, maar dat terzijde) maar jij hebt misschien een oerwoud van een tuin, wie weet!!! en dat kunnen zij weer heel goed.

Corrigeren, ok! maar bekritiseren in het openbaar! heb ik mijn bedenkingen over.
#27
Vraag & aanbod / Hosting en IT services
14 november, 2010, 17:05:45
Van der Made Innovatie! wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen?, ik beheer eigen webservers. www.wned.nl en www.wned.be
#28
Nieuwe functionaliteiten / Deel betaling
03 oktober, 2010, 12:47:24
ja inderdaad, ik kon ook al niet bedenken hoe Bert-Jan het heeft bedoeld. Volgens mij is mijn idee toch de beste oplossing.
#29
Nieuwe functionaliteiten / Deel betaling
02 oktober, 2010, 17:43:14
Moet ik even over nadenken, huidige factuur blijft dan nog wel open staan, en dan!
#30
Nieuwe functionaliteiten / Herinnering uitbreiden
02 oktober, 2010, 17:41:44
Daar heb je wel een punt. Maar automatisch een percentage of bedrag alszijnde verhoging na niet betalen automatisch bij de factuur op dan? al is het door de rechter niet toegestaan maar de factuur komt dan wel srenger over.
#31
Nieuwe functionaliteiten / Deel betaling
02 oktober, 2010, 17:29:57
Ik verwijder ook niets, dat geef ik ook aan maar mijn vraag in het kost is eigelijk, een betaal afspraak functie. Daarnaast is een credit factuur niet handig want dan heb je er weer een factuurnummer bij staan zonder te ontvangen.
#32
Nieuwe functionaliteiten / Herinnering uitbreiden
02 oktober, 2010, 17:27:49
Klopt, maar niet de tekst die standaart in herinnering staat, hier zou 2 tabjes bij moeten zeg maar.
#33
Ik heb er niet veel moeite mee, 20 x een cent is ook een kauwgombal, niet dan!! en daarnaast, je rond bij de aangifte toch af in je voordeel, en toegestaan...
#34
Nieuwe functionaliteiten / Deel betaling
02 oktober, 2010, 16:25:12
Ik heb te maken met klanten die niet de gehele bedrag wil of kan betalen. Ik zou graag een deel betaling van de gehele factuur wekg kunnen boeken of de gehele factuur en de klant tegelijk de rest factuur sturen. Nu moet ik een factuur verwijderen en aangepast versturen met een betaal overzicht maar belasting technisch klopt dit dan niet meer. Dit doe ik nu dus niet en moet nu de factuur open laten staan tot de gehele betaling binnen is en dan pas boeken. Ook klopt het dan niet met de bank gegevens.

Graag zie ik dan een betaal afspraak functie.
#35
Nieuwe functionaliteiten / Herinnering uitbreiden
02 oktober, 2010, 16:18:28
Graag zie in de functie herinnering meer functies. Ik stuur vaak een herinnering vanuit Acumulus, meestal dan ook een 2é herinnering en een laatste waarschuwing. Jammer genoeg is er maar 1 tekst in de herinnering mogelijk dus moet de tekst steeds handmatig aanpassen. Het mooiste is, na de eerste herinnering een 2é te kunnen sturen met een aangepaste tekst en na de 2é een laatste waarschuwing met een aparte sjabloon waarop bv een logo van een deurwaarder op komt te staan. Ook zal het ontzetten mooi zijn als ik bij de 2é herinnering of bij de laatste waarschuwing een rente of bedrag kan invoeren die standaard bij de factuur op komt te staan waardoor het nog serieuzer lijkt naar de wanbetaler.

Ik hoop dat je hier iets mee kunt gaan doen, ik heb helaas namelijk met regelmaat te maken met wanbetalers.
#36
Ik zou graag de offertes ook kunnen versturen vanuit Acumulus gelijk aan de facturen en herinneringen. Kan hier ook aan gewerkt worden?
#37
Vraag & aanbod / Goedkope webhosting
15 september, 2010, 17:30:39
Heeft u webhosting nodig?, neem eens een kijkje op www.wned.nl en laat u versassen door onze zeer voordelige tarieven.