Hallo Gast

Recente berichten

Pagina's: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
91
Nieuwe functionaliteiten / Tekst toevoegen aan factuur verbeteren
« Laatste bericht door BS-Tech Gepost op 23 oktober, 2022, 14:36:23 »
Zo nu en dan heb ik facturen waar ik tekst wil toevoegen ter toelichting van één of meerder gefactureerde regels.
Door een aantal 0 in te voeren wordt er op de bewuste regel géén Prijs/eenheid, BTW en Subtotaal weergegeven. Dus alleen de ingegeven tekst.

Echter, de manier waarop de tekst wordt geplaatst is niet heel fraai en daarnaast heeft deze manier ook zijn beperkingen.

Doordat de tekst alleen op de linker helft van de pagina wordt geplaatst worden dit bij een beetje een verhaal al gauw veel regels. En daarnaast is het aantal karakters in een regel beperkt. Dat betekent dus dat je al gauw weer een volgende regel moet toepassen. Alles met elkaar ziet een stukje tekst in een factuur er nu niet direct heel strak uit.

Een verbetering zou kunnen zijn dat er in een regel tekst meer karakters kunnen worden toegepast. Nog mooier, als de tekst over de volle breedte van de pagina kan worden weergegeven.

Of is het een optie dat je in plaatst van in een boekingsregel tekst te plaatsen een tekstvak in de factuur toe kan voegen???

Als het kan hier graag een verbetering in doen. Ik denk dat wel meer Acumulus gebruikers zijn die hier gelukkig van worden.

In de bijlage een voorbeeldje hoe het toevoegen van tekst er nu uit ziet. Je kan hier ook direct de beperking van de lengte van de teksten zien. Resulteert in meer aparte tekstblokken dan nodig is.  In dit geval resulteert dat dus ook in een tweede bladzijde omdat de tekst veel ruimte inneemt. Zelfs terwijl ik bewust géén lege regels toevoeg.
92
Nieuwe functionaliteiten / Re: Facturen vanuit Acumulus in spam klanten
« Laatste bericht door suzannesuzanne Gepost op 05 oktober, 2022, 15:16:35 »
Ga ik doen, bedankt
93
Nieuwe functionaliteiten / Re: Facturen vanuit Acumulus in spam klanten
« Laatste bericht door Guido Gepost op 05 oktober, 2022, 15:02:54 »
Door via.sielsystems.nl te gebruiken zorgen we er juist voor dat we betrouwbaar kunnen afleveren. Stuur de headers in de als spam gemarkeerde email aub naar klantenservice@acumulus.nl. Dan pak ik het daar op.
94
Nieuwe functionaliteiten / Re: Facturen vanuit Acumulus in spam klanten
« Laatste bericht door suzannesuzanne Gepost op 05 oktober, 2022, 14:24:33 »
Hi Guido,

Dank voor je ontzettend snelle reactie.

Ik vind het zelf ergens ook een beetje 'jammer' dat je "via.sielsystems.nl" in de afzender ziet staan. Het roept toch vragen op "wie/wat is dit". 

Dank dat je ernaar wilt kijken. Naar welk emailadres kan ik de mail het beste forwarden?

groet,

Suzanne
95
Nieuwe functionaliteiten / Re: Facturen vanuit Acumulus in spam klanten
« Laatste bericht door Guido Gepost op 05 oktober, 2022, 13:53:58 »
Dat is op zich een melding die afwijkt van wat standaard is voor solide mailservers. Als een server gemarkeerd wordt omdat de server zelf een ander domein heeft zou dat reden zijn om 99% van alle email op het internet niet langer te accepteren. Servers versturen soms wel voor duizenden verschillende domeinen email.

Voor email die vertrekt vanuit Acumulus is dat überhaupt niet het geval. We versturen altijd als @sielsystems.nl. Vandaar dat je ook via.sielsystems.nl terugziet.

We krijgen er verder geen klachten over, maar nemen het uiteraard serieus. De meest praktische oplossing is om de van de ontvanger het originele bericht dat als ongewenst is aangemerkt voorzien van originele headers even naar onze klantenservice te sturen. Dan kijk ik via die route even wat er precies speelt.
96
Nieuwe functionaliteiten / Facturen vanuit Acumulus in spam klanten
« Laatste bericht door suzannesuzanne Gepost op 05 oktober, 2022, 13:37:08 »
Goedemiddag,

Sinds kort (denk ik?) komen facturen bij klanten in hun spam-box terecht. Ligt dit aan de verzending vanuit Acumulus?

Van een klant kreeg ik de volgende foutmelding: info=suzannelegtenberg.com@via.sielsystems.nl appears similar to someone who previously sent you email, but may not be that person. Learn why this could be a risk

Ik kreeg ook een melding in de trend van 'deze mail zou van info@suzannelegtenberg.com verstuurd zijn, maar de server heeft een andere naam (sielsystems) dus daarom wordt hij 'geflagd'.

Meer mensen die dit probleem herkennen? Zou hierin iets verbeterd kunnen worden?

Alvast hartelijk dank,

Suzanne
97
Webkoppelingen / Re: Woocommerce: factuurbedragen van sommige orders verschillen 1ct.
« Laatste bericht door Guido Gepost op 03 oktober, 2022, 16:08:36 »
Dit soort afrondingen zijn soms lastig om te vermijden en soms specifiek voor een bepaalde installatie, situatie en/of webwinkel.

Afhankelijk van de ondersteuning die je gekozen hebt voor jouw webshop (zie: https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen/support/ ) kunnen we via de klantenservice hier gericht op ingaan.

Mocht het om een paar, of heel specifieke orders gaan dan kun je ook de paar centen verschil met bijvoorbeeld een negatieve zakelijke uitgave wegboeken.
98
Webkoppelingen / Woocommerce: factuurbedragen van sommige orders verschillen 1ct.
« Laatste bericht door brewery22four Gepost op 03 oktober, 2022, 15:52:44 »
Tijdens het exporteren van orders vanuit Wordpress 6.9.4 met acumulus plugin versie 7.3.2 heb ik met een aantal (niet alle) orders met een prijs verschil van 1ct.
Dit is niet veel, maar wel vervelend omdat de boekhouding hierdoor niet klopt.
99
Webkoppelingen / Re: Voorraad beheren in Acumulus m.b.v. WooCommerce plugin
« Laatste bericht door VHO Gepost op 12 september, 2022, 18:06:43 »
is hier al meer over bekend?
Het zou een zeer welkome functie zijn.
100
Nieuwe functionaliteiten / Re: Automatisch activeren maandbatch
« Laatste bericht door tsteenvoorden Gepost op 03 september, 2022, 16:02:20 »
Dat is niet mijn ervaring. De automatische verwerking wordt pas gedaan als ik in het Overzichten -> Saldo-mutaties importeren en verwerken de knop 'automatisch verwerking'  voor de betreffende maand batch (helemaal rechts) aanzet.

Dit is ook wat de handleiding beschrijft: Bij gebruikmaking van de automatische import van bankmutaties, zal elke nieuwe maand automatisch een nieuwe maandbatch worden aangemaakt die automatisch wordt gevuld. Deze batch zal gedurende de maand worden aangevuld met nieuwe mutaties. Bij elke nieuwe (maandbatch) dient eenmalig de automatische verwerking geactiveerd te worden (Cecilia).

Mijn vraag betreft de mogelijkheid om de automatische verwerking op een maandbatch automatisch te activeren.
Pagina's: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]