Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - Bas-ehv

#1
Sinds deze maand ben ik aan het testen met de Acumulus plugin voor WooCommerce. Alle Nederlandse bestellingen boekt hij goed.

Vandaag had ik mijn eerste bestelling van een Belgische ondernemer hier wordt de BTW verlegd.

Ik gebruik hiervoor de plugin WooCommerce EU VAT Number, er wordt gecontroleerd via VIES.

De bestelling staat goed in WooCommerce, met bedrijfsnaam & btw nummer van de klant. Alleen als ik de order push naar Acumulus word deze wel geboekt zonder BTW.

Maar ik zie hem niet terug komen in mijn ICP-opgave of bij 3b.--
Vraag 2: Ik heb daarnaast bij EU Omzetdrempelpercentage 0 ingevuld, maar op onderaan bij Over lijkt hij nog steeds op te tellen tot de drempel, terwijl ik vanaf het begin van het jaar al Belgische BTW reken.

(  Vul 0 in als u vanaf het begin van het jaar EU-btw rekent en een waarschuwing wilt ontvangen als er toch een artikel met een verkeerd btw-% verkocht wordt. )

Gaat dit wel goed dan?
#2
Ik zag dat het mogelijk was om ING zakelijk met veel boekhoudpakketten te koppelen zodat handmatig overtypen niet meer nodig is. Helaas stond de koppeling met Acumulus er nog niet bij, zijn hier plannen voor in de toekomst, lijkt mij wel een handige functie.
#3
Nieuwe functionaliteiten / Andere valuta?
02 juni, 2014, 16:10:38
Is het misschien mogelijk om in de toekomst een optie te hebben om ook andere valuta in te boeken?

Ik werk zelf veel met dollars en nu reken ik alles om maar het wordt er niet echt overzichtelijk op. Ook door dat je maandelijkse andere koersen hebt kan het al snel onduidelijk worden of alles nog goed staat.