Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Anouk

#1
Vraag & aanbod / Re: kosten 'acumulus' boekhouder
05 augustus, 2015, 17:14:57
Dank je wel Esther.

Je hebt een heldere uitleg op jouw site.

Ik ben vorige week bij jou geweest op de cursus van acumulus  :), ik ga straks het contact formulier op je site invullen.

Vriendelijke groet,

Anouk#2
Vraag & aanbod / kosten 'acumulus' boekhouder
05 augustus, 2015, 14:19:50
Goede middag,

Al jaren laat ik mijn volledige boekhouding over aan een ( groot) accountantskantoor. Om kosten te besparen, want ik schrik elke keer weer van die rekeningen, en meer inzicht in mijn financiƫle situatie te krijgen ben ik enkele maanden geleden met acumulus gestart. de eerste twee kwartalen zijn ingevuld. Bij het eerste kwartaal zie ik een verschil van ongeveer 500 euro met de aangifte van mijn accountant. De tweede komt redelijk overeen.

Ik heb 2 boekhouders  gevonden in de lijst van acumulus bij mij in de buurt,  beide bekent  met het programma acumulus.

Mijn vraag: op (ongeveer) welk bedrag moet ik rekenen als ik de boekhouding zelf invoer en alleen de jaaropgave laat verzorgen en/of de jaaropgave en de kwartaal opgave?

Mocht ik het programma straks beter onder de knie hebben, kan ik dan zelf de aangiftes doen of is het beter dit altijd door een boekhouder te laten controleren?

Met vriendelijke groet,

Anouk (beginner :-) )