Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - jackdaw

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Naam van rekening vermelden in uitdraaien van saldi
« Gepost op: 02 februari, 2022, 09:51:58 »
Suggestie: Ik heb net voor het eerst eens wat uitdraaien gemaakt van de afgelopen 2 jaar (voor de zekerheid), geen zin om dat nog verder terug ook te doen ;). Ik zie dat bij sommige uitdraaien alleen maar nummers staan in de bestandsnaam. Ik doel nu op de uitdraaien van de saldi per rekening. Ik kan aan de bestandsnamen niet zien om welke rekening het gaat. Het zou wel handig zijn om in de bestandsnaam de naam van de rekening mee te nemen. Ik kan natuurlijk elk bestand openen, kijken om welke het gaat en vervolgens zelf de bestandsnaam veranderen, maar automatisch zou natuurlijk handiger zijn ;). In 2020 had ik bijv. 4 rekeningen (incl paypal en creditcard) en heb nu 4x2 = 8 bestanden met alleen maar nummers.

groet,

Jack

2
Nieuwe functionaliteiten / Optie extra cc/bcc adres in relatiebeheer
« Gepost op: 02 november, 2020, 17:10:04 »
Ik krijg van een opdrachtgever de vraag om facturen naar het ene adres te sturen, maar tevens als cc naar een ander adres. Dit is wel logisch, want het gaat dan naar hun adminstratieafdeling en naar de projectmanager ter controle.

Het zou mooi zijn als ik in de popup van een relatie op blad 1 bij het e-mailveld dus ook een cc en eventueel ook een bcc mailadres kan ingeven. Zo gaat bij mij elke uitgaande mail ook als bcc naar een gmail adres met als doel extra archivering. Meerdere mailadressen kan natuurlijk door het plaatsen van een comma, maar cc en bcc zou fijner zijn :)

3
Nieuwe functionaliteiten / Vrij tekstveld in facturen maar vooral voor offertes
« Gepost op: 07 februari, 2020, 10:34:07 »
Ik probeerde net bij gebrek aan beter een langere omschrijving in te voeren in een productveld, maar die wordt steeds na een anderhalve regel afgebroken. Het lijkt erop dat ik mijn offertes buiten Acumulus moet gaan maken.

Het zou erg handig zijn als er een vrij tekstveld is onder de productvelden. Vooral bij offertes hoort vaak extra tekst. In mijn geval, ik maak websites, is dit nodig om duidelijk extra voorwaarden, services maar ook uitsluitingen te kunnen aangeven die onderdeel zijn van de totaalprijs. 

4
Nieuws, wet- & regelgeving / Re: Tips voor het afsluiten van het jaar 2016
« Gepost op: 23 december, 2016, 13:42:52 »
Nou je het zegt... Dat heb ik vorig jaar volgens mijn ook gedaan met een andere rekening. Even vergeten, dus bedankt voor de reminder.

5
Nieuws, wet- & regelgeving / Re: Tips voor het afsluiten van het jaar 2016
« Gepost op: 23 december, 2016, 12:29:05 »
Bedankt voor de tips!

Ik was net mijn rekeningen aan het doorkijken. Zo is er ook de Rekening buiten Acumulus, in de praktijk zijn dit uitgaven van mijn privérekening of een prepaid creditcard die ik gebruik voor online aankopen (privé en zakelijk). Deze staat in Acumulus op een negatief saldo van 800 euro. Moet ik daar ook nog iets mee? Ik denk het niet, maar toch maar even vragen hier.

Verder vraag ik me ook af hoe lang ik een oude bankrekening nog in Acumulus moet laten staan, als deze bankrekening inmiddels is opgeheven en waarvan het banksaldo dus op 0 staat.

Pagina's: [1]