Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - suzannesuzanne

#1
De allerbeste wensen voor 2023!

Een idee: is het mogelijk om bij de emails een preview te zien van de bijlage, of de mail die is geforward aan de inbox van Acumulus?

Situatie: ik stuur zakelijke facturen door naar mijn Acumulus inbox, die boek ik dan vaak met meerdere tegelijkertijd. Het is dan echter lastig te zien wat de factuur precies inhoud als je alleen de titel van de mail ziet. Als je op de bijlage klikt, moet je deze nu eerst downloaden, en dat is wat omslachtig. Het zou prettiger zijn om op de mail te klikken, zodat je een preview van de mail en/of bijlage ziet, zodat je sneller je zakelijke kosten kunt invoeren.

Dank alvast!
#2
Ga ik doen, bedankt
#3
Hi Guido,

Dank voor je ontzettend snelle reactie.

Ik vind het zelf ergens ook een beetje 'jammer' dat je "via.sielsystems.nl" in de afzender ziet staan. Het roept toch vragen op "wie/wat is dit". 

Dank dat je ernaar wilt kijken. Naar welk emailadres kan ik de mail het beste forwarden?

groet,

Suzanne
#4
Goedemiddag,

Sinds kort (denk ik?) komen facturen bij klanten in hun spam-box terecht. Ligt dit aan de verzending vanuit Acumulus?

Van een klant kreeg ik de volgende foutmelding: info=suzannelegtenberg.com@via.sielsystems.nl appears similar to someone who previously sent you email, but may not be that person. Learn why this could be a risk

Ik kreeg ook een melding in de trend van 'deze mail zou van info@suzannelegtenberg.com verstuurd zijn, maar de server heeft een andere naam (sielsystems) dus daarom wordt hij 'geflagd'.

Meer mensen die dit probleem herkennen? Zou hierin iets verbeterd kunnen worden?

Alvast hartelijk dank,

Suzanne
#5
Dag Guido,

Wat fijn! Dank! Ik dacht dat dit een onmogelijkheid was, wat fijn dat je het zo snel gefixt hebt. Staat nu veel professioneler vind ik, in mijn emails. Helemaal omdat ik ook 1 bedrijsnaam heb die volledig uit hoofdletters bestaat. Voor de branding wel zo fijn als dat dan goed staat.

Hartelijk dank,

groet,

Suzanne
#6
Vraag/verzoek: zou het mogelijk zijn om hoofdletters te 'tonen' in de titel van de factuurmail?

Zie screenshots: in de sjabloon heb ik hoofdletters gebruikt, maar deze vallen altijd weg in de daadwerkelijke mail titel.

Dank!
#7
Dank voor je supersnelle reactie en succeswensen  :D
#8
Hoe boek ik de ZEZ-uitkering in die ik ontvang vanuit het UWV (zwangerschapsuitkering)? Is dit simpelweg een prive-storting, of moet ik hier met iets anders rekening houden?

Alvast hartelijk dank en fijne paasdagen,

groet,

Suzanne
#10
Hi beiden,

Dank voor de tips, en inderdaad, dat werkt heel goed zo. Ik snap ook dat het scherm niet te druk moet worden. Helder, dank!

groet,

Suzanne
#11
Hi Guido,

Dank voor je snelle reactie! Oh dat is fijn zeg, daar ga ik gelijk naar kijken. Is het dan misschien nog een idee om een vinkje naast die kostensoort te plaatsen met iets als 'kostensoort opslaan voor deze leverancier' oid?

Fijne avond,

groet,

Suzanne
#12
Hi all,

Mega-Acumulus fan hier, wat een top-programma is het toch!

Een ideetje: bij het selecteren van de Leverancier (bij nieuwe Zakelijke uitgave), zou het wellicht handig zijn om daar de kostensoort bij op te slaan. Bijv: een factuur van Siel (Acumulus) valt altijd onder dezelfde kostensoort. Dat scheelt weer wat handelingen, en het zorgt voor optimale consistentie in de boekingen.

Misschien is dit al ergens geopperd, maar dat kon ik zo snel niet terugvinden.

groet,

Suzanne