Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Oebele

Pagina's: [1]
1
Webkoppelingen / product koppeling
« Gepost op: 09 december, 2021, 20:28:05 »
Hallo beste leden, en ontwikkelaars.

Ik ben benieuwd of er ergens een mogelijkheid is om Woocommerce producten te koppelen met Acumulus. Zodat deze altijd 1 op 1 kloppen. Ik moet vaak prijzen aanpassen in Woocommerce en dan achteraf steeds opnieuw producten importeren in Acumulus.
Omdat wij ook veel offertes maken stroken de prijzen niet altijd. En omdat we steeds nieuwe producten toevoegen en oude verwijderen blijft dat wel een dingetje.


Dit zou mij enorm helpen. :)

Of zou dit via een API kunnen? Of beter nog kan het niet opgenomen worden in de bestaande Woocommerce koppeling, zodat ook producten automatisch gelinkt en bijgewerkt worden in Acumulus?

2
Speciale onderwerpen / BTW rekening
« Gepost op: 18 november, 2020, 19:54:38 »
Goedendag,

Ik heb even lopen zoeken over de mogelijkheid voor de btw op een apart rekening nummer te storten. Is deze vraag al eens vaker gesteld? Ik kon zo snel niet iets vinden.
Het leek mij wel handig als dit in Acumulus zou kunnen. Maar het moet ook niet te veel gedoe opleveren.

Ik ben benieuwd.

Groetjes

3
Nieuwe functionaliteiten / Voorraad beheer
« Gepost op: 07 december, 2019, 09:47:14 »
Goedendag,

Zou iemand mij kunnen uitleggen hoe de huidige voorraad beheer functie werkt? Ik kon dit niet vinden in de handleiding ed. Wat gebeurd er exact als ik bijvoorbeeld een grote partij goederen inkoop, deze inkoop wordt natuurlijk geboekt als zakelijke uitgave (inkopen voorraad).
Nu wil ik de voorraad gaan bijhouden, en dan zie ik dat als ik een artikel met bijvoorbeeld 150 stuks opwaardeert en een positief bedrag achter komt.

En wat moet ik invullen bij omschrijving?

Laatste vraag ik zie zie bij bij facturatie het veld facturen van leveranciers. Hoe werkt dit eigenlijk? Dit zijn volgens mij enkel facturen die via de bank import zichtbaar zijn. Of kan ik ergens facturen eerder al inboeken na het ontvangen er van?

Groetjes,

Pagina's: [1]