Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Marjoleine

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Re: Kolommen op factuur
« Gepost op: 01 februari, 2021, 09:34:23 »
Hoi, volgens mij klopt dat ook niet helemaal Bert-Jan.
Ik heb even met je meegekeken op de betreffende pagina van de Belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/administratie_bijhouden/facturen_maken/factuureisen/factuureisen
Hier staat omtrent de btw dat het btw-tarief moet worden vermeld dat van toepassing is op de geleverde goederen of dienst. Er staat niet dat het per regel gespecificeerd moet worden (alleen als er verschillende btw-tarieven gelden).

Citaat
- het bedrag dat u vraagt, exclusief btw
Levert u goederen of diensten met verschillende btw-tarieven? Vermeld dan de aparte bedragen. Vermeld ook de eenheidsprijs, als dit van toepassing is.
- het btw-tarief dat van toepassing is op de geleverde goederen of dienst
- het btw-bedrag

Ik zou dit ook zelf willen oplossen door via xml de factuur op te maken (zie mijn topic in 2016, hierin geef ik ook al aan dat ik niet per regel de btw wil tonen: https://forum.acumulus.nl/index.php/topic,5268.msg30044.html), maar daar kwam de functionaliteit tekort doordat er geen factuurregels worden geƫxporteerd. Geen idee of dat inmiddels wel kan.
Ik vind Acumulus een prachtig programma, maar op het gebied van de flexibiliteit in het factuursjabloon schiet het programma echt tekort voor mij.


2
Nieuwe functionaliteiten / Re: Kolommen op factuur
« Gepost op: 29 januari, 2021, 15:59:35 »
Ik zou dit ook heeeeel graag willen. Het is een doorn in mijn oog hoe mijn facturen er nu soms uitzien. Dit komt met name door de langere omschrijvingen.
Als de btw-kolom weg zou zijn, en dan de prijs-kolom er 1 opschuift, zou dat al heel veel schelen.

3
Nieuws, wet- & regelgeving / Re: Acumulus terugblik op 2020
« Gepost op: 02 januari, 2021, 16:20:12 »
Bedankt Bert-Jan.
Ik gebruik dit jaar al 8 jaar Acumulus en ben blij met alle verbeteringen die jullie elk jaar doorvoeren. De bankkoppeling en nu de automatische verwerking zijn ook echt weer een goede verbetering. Ik ben dus ook een blije gebruiker.

Wel hoop ik nog steeds op een flexibeler e-mail- en factuursjabloon, in HTML.
Wie weet in 2021?

4
Nieuwe functionaliteiten / Logo toevoegen aan e-mail factuursjabloon
« Gepost op: 10 januari, 2020, 15:20:37 »
Hoi, het zou prachtig zijn als ik mijn logo kon opnemen in de e-mailhandtekening van de e-mail waarmee mijn factuur wordt verstuurd.
Bijvoorbeeld via invoegen afbeelding, of als invoegveld [logo].

Pagina's: [1]