Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - schiphorst.v

#1
Nieuwe functionaliteiten / Algemene voorwaarden
04 november, 2011, 15:40:29
Is er ook een mogelijkheid dat je vanuit Acumulus je algemene voorwaarden direct mailt naar de klant als je een offerte mailt. Nu moet ik dat doen door er een tweede mail achter aan te sturen. Vind dat niet zo handig omdat ik alles vanuit Acumulus doe.
#2
Ik doe alles vanuit Acumulus en dan PDF in mail. Werkt super.
#3
Nieuwe functionaliteiten / PDF-opmaak verbeterd
17 oktober, 2011, 14:04:52
Dat is gaaf....Bedankt.
#4
Ik gebruik geen plaatje meer maar de mogelijkheid om vanuit Acumulus je gegevens in te vullen, en een lettertype te kiezen naar eigen smaak. Daarin zie ik dan op een print/pdf al een verschil.

Ik heb een mail verstuurd met een voorbeeld Offerte.
#5
Ik vind het allemaal prima werken. Toch stoei ik wat met het logo. Als ik een plaatje zelf maak dan vind ik dat niet overeenkomstig met de stijl van de tekst die Acumulus gebruikt in de factuur. Er zit een te groot verschil in contrast en leesbaarhed. Nu kun je ook zelf een logo laten maken door Acumulus, en ook dat wijkt af van de algemene tekst in je offerte of factuur. Ik maak veelal PDF en mail deze. Als ik ze print zie ik dat het wat plak en knip werk is, terwijl het er verder prima uit ziet.

Kan dat logo dan beter op een factuur komen?
#6
Nieuwe functionaliteiten / Korting op factuur
23 november, 2010, 10:57:39
Al met al vind ik de mogelijkheid om korting te geven op je factuur al mooi werken. Gebruik het regelmatig.
#7
Vraag & aanbod / Mist u dat nou ook.....
23 november, 2010, 10:11:30
....actuele fotografie van uw bedrijf en/of personeel?

Heeft u voor uw bedrijf geen actuele, geschikte foto\'s. Of is uw fotografie gedateerd? Beschikt u niet over een goed portret voor publicaties in diverse vakbladen of website? Ik maak graag voor u een offerte op maat. Eigenlijk is alles mogelijk en bespreekbaar op het gebied van fotografie. Een blik op mijn online portfolio kunt u zien welke disciplines ik beheer en welke sfeer mijn fotografie uit straalt. Mogelijk is dat een eerste stap naar een mooie portfolio voor uw eigen bedrijf.  

Voor nadere informatie of een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier op mijn website.

Meer info //www.vincentschiphorst.nl