Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Frameloos

#1
Webkoppelingen / Re: Acumulus facturen en pakbonnen
01 september, 2023, 13:45:08
Bedankt voor je reactie, helaas ik begrijp dat het vanuit de plugin niet mogelijk is.

Groet,

Kjell
#2
Webkoppelingen / Re: Acumulus facturen en pakbonnen
01 september, 2023, 13:05:41
Goedemiddag,

Ik maak al geruime tijd met veel plezier gebruik van de Woocommerce plugin voor koppeling met de Acumulus boekhoudsoftware, dit werkt perfect. Ik gebruik de in Acumulus gegenereerde pakbon en factuur bij de levering aan de klant. Nu wil het geval dat alle orderregels op de pakbon vermeld worden, inclusief de regel voor verzendkosten. Ik vroeg me af of het mogelijk is een functie toe te voegen waarmee deze regel voor verzendkosten op de pakbon verborgen kan worden? Dit op een zelfde manier als nu al mogelijk is voor negatieve/korting regels. Als het goed is geeft Woocommerce aan de orderregel mee als het om verzendkosten gaat. Alternatief kan dit mogelijk bereikt worden dmv filteren op termen zoals 'verzendkosten' of 'shipping costs'. Wellicht is het mogelijk op een veld toe te voegen in de Acumulus settings waar dmv UI door de gebruiker filter woorden kunnen worden toegevoegd. Ik kan me voorstellen dat dit voor andere diensten en gebruikers ook nuttig is.

Alvast bedankt!

Groet,

Kjell
#3
Webkoppelingen / Re: Acumulus facturen en pakbonnen
23 februari, 2023, 14:29:41
Beste Erwin,

Bedankt, het werkt nu.

Fijne dag.

Groet,

Kjell
#4
Webkoppelingen / Re: Acumulus facturen en pakbonnen
21 februari, 2023, 15:26:41
Beste Erwin,

Bedankt voor het heldere overzicht in de bijgevoegde pdf. Ik zou graag de code implementeren onderaan de pdf, welke een knop toevoegt om de invoice pdf te downloaden in de 'My account' pagina van de klant. In een testomgeving heb ik de code toegevoegd aan functions van het gebruikte Wordpress thema, echter geeft deze code momenteel een critical error. Zou je me hiermee kunnen helpen? Alvast bedankt! Groet, Kjell