Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - RickdeJong

Pagina's: [1]
2
Nieuwe functionaliteiten / Re: Feature request API: Interne overboeking
« Gepost op: 20 december, 2019, 20:44:33 »
Helaas is het ook niet mogelijk via de nieuw toegevoegde Transactions API :(

3
Nieuwe functionaliteiten / Feature request API: Interne overboeking
« Gepost op: 15 september, 2019, 15:57:57 »
Hi,

Wij hebben Acumulus in verschillende eigen gemaakte software en systemen ingebouwd. We lopen nu alleen tegen de beperking aan dat het niet mogelijk is om een interne overboeking te maken via de API.
Zou dit op de roadmap kunnen? :-)

Mvg,
Rick

4
Nieuwe functionaliteiten / Re: Webhooks
« Gepost op: 09 januari, 2017, 17:52:13 »
Ja, ik zou aan de hand van cron elke nacht een check kunnen doen op nieuwe facturen. Ik vind realtime echter knapper maar dat zit er zonder webhook niet in.

Jammer!

5
Nieuwe functionaliteiten / Re: Webhooks
« Gepost op: 09 januari, 2017, 16:50:41 »
Oke, ik ga het nog eens proberen uit te leggen met een voorbeeld...

- Stel; ik maak een factuur aan in Acumulus. Niet via de API maar gewoon via https://www.sielsystems.nl/acumulus/
- Mijn klantenportaal wordt gevoed via de Acumulus API.
- Omdat ik mijn klanten wil laten weten dat er een nieuwe factuur klaar staat, moet er een mail OF push bericht worden gestuurd afhankelijk van de voorkeur die ze hebben aangegeven.

Dat laatste moet ik steeds handmatig gaan doen. Om deze reden zou het mooi zijn als er iets van een webhook zou zijn zodat dit proces automatisch in gang kan worden gezet.

6
Nieuwe functionaliteiten / Re: Webhooks
« Gepost op: 09 januari, 2017, 00:26:18 »
Hi Guido,

Dank voor je reactie. Dit weet ik! Ik bedoel meer dat ik acties wil laten ondernemen als ik een factuur aanmaak in Acumulus zelf (dus niet met een API).
Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Slechts een URL kunnen opvoeren welke elke keer aangeroepen wordt met een aantal parameters (denk aan factuurnummer, bedrag, relatienummer, ...)

7
Nieuwe functionaliteiten / Webhooks
« Gepost op: 08 januari, 2017, 17:53:08 »
Hallo,

Sinds een jaar maak ik fijn gebruik van Acumulus voor mijn bedrijf. Voor onze klanten hebben wij een klantenportaal waarin zijn onder andere de facturen in kunnen zien. Om deze reden zijn wij vaak dubbel bezig met het verwerken van een factuur;

- Eerst de factuur aanmaken in Acumulus
- Vervolgens de factuur uploaden en invoeren in het klantenportaal.

Om deze reden werken wij aan nieuwe versie van het klantenportaal welke met Acumulus gekoppeld wordt aan de hand van de API. Nu mis ik een cruciaal ding die hopelijk ingebouwd kan worden...

Zou het mogelijk kunnen worden om een webhooks in te stellen, bijvoorbeeld wanneer een factuur wordt aangemaakt? Dit zou super fijn zijn en handig voor meerdere doeleinden. Ik hoor graag hoe u hierover denkt.

Met vriendelijke groet,
Rick de Jong

Pagina's: [1]