Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Debbie

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Re: Zapier?
« Gepost op: 11 december, 2019, 10:20:20 »
@Guido en @Bert-Jan, mag ik vriendelijk verzoeken naar de status van deze vraag? Ik zou zeer graag willen weten of er een Zapierintegratie aan gaat komen in de komende 3 maanden.

2
Nieuwe functionaliteiten / Re: Zapier?
« Gepost op: 02 september, 2019, 07:52:58 »
Zapier kan zeker een grote toegevoegde waarde gaan hebben. Online business eigenaren lopen echt tegen grote administratielast aan: het proces van saleaspage tm facturen inboeken in boekhouding, incl. betaling ok, en leveren van online diensten , naast product verzending, en after sales communicatie.
Acumulus kan een grote voortrekkers hierin spelen.

In de zomer wil ik het een keer goed uitwerken. Interessant om te brainstormen?!
Elma, heb jij hier nog iets mee gedaan?

Ik had gisteren weer erg behoefte aan een koppeling via Zapier.
Ik wilde namelijk een nieuwsbrief aan mijn klanten sturen via ActiveCampaign. Ik had al mijn klanten (tot 6 maanden geleden) overgezet naar AC en die in Acumulus als zodanig gemarkeerd met een groep. Ik kwam er nu achter dat ik niet alle relaties die NIET aan die groep hangen kan filteren. Ik kan ook niet filteren op een datum waarop klanten zijn toegevoegd aan Acumulus. Dus ik heb de hele lijst geƫxporteerd en toen handmatig moeten checken wie er nog niet in zat. De 'groepen' worden helaas niet geƫxporteerd naar Excel.

@Guido Integromat is ook een aardige speler die aan het opkomen is en die ongeveer dezelfde mogelijkheden biedt als Zapier. Misschien kunnen jullie die eens bekijken?

3
Nieuwe functionaliteiten / Re: m.acumulus.nl naar app
« Gepost op: 27 mei, 2019, 11:31:32 »
@pmarcus81 wat zou je dan extra willen in de app? Wat mis je in de mobiele versie? Je kunt (in ieder geval op iPhone) de mobiele website ook toevoegen als snelkoppeling op je scherm. Dat kun je via dat icoontje snel naar je gegevens.

4
Nieuwe functionaliteiten / Re: Document bekijken in Browser
« Gepost op: 27 mei, 2019, 11:27:01 »
+1 voor deze suggestie! Ook als je de factuur of herinnering naar een klant als pdf wilt bekijken.

5
Nieuwe functionaliteiten / Re: Zapier?
« Gepost op: 27 mei, 2019, 11:24:42 »
Ja, ik zou een koppeling met Zapier ook ontzettend fijn vinden. Het grote voordeel van Acumulus t.o.v. andere boekhoudprogramma's is de webshop. En die webshop zou zoveel meerwaarde krijgen als je e-mailadressen van aankopers inderdaad kunt doorsluizen naar e-mailmarketingprogramma's. Verder ben ik het eens met de redenen die de reageerders voor mij ook al melden.

6
Nieuwe functionaliteiten / Overzicht offertes/conceptfacturen aanpassen?
« Gepost op: 17 oktober, 2018, 20:25:21 »
Hoi,

Ik maak regelmatig offertes. Die geef ik een Toelichting (of titel) en in het veld Uitgebreide toelichting schrijf ik het stuk proza dat de offerte is. Als ik de offerte vervolgens bewaar, dan zie je in het overzicht van offertes/conceptfacturen dat veld terug. Het overzicht wordt dus erg lang.

Is er een mogelijkheid om te bepalen dat alleen de (korte) Toelichting daar wordt getoond? Dat zou meer rust en overzicht geven.

7
Webkoppelingen / Re: Kortingcode 1x per klant?
« Gepost op: 19 december, 2017, 11:03:41 »
Het is opgelost (zondag al). Ik heb als einddatum van de kortingscode 31-1-2017 ingevuld en dat moest 31-1-2018 zijn :-P
Bedankt voor de snelle actie Bert-Jan!

8
Webkoppelingen / Re: Kortingcode 1x per klant?
« Gepost op: 17 december, 2017, 18:10:07 »
bedankt voor je snelle reactie Bert-Jan.
Ook daar geen veld?

9
Webkoppelingen / Re: Kortingcode 1x per klant?
« Gepost op: 17 december, 2017, 18:04:29 »
Ik heb nu een kortingsprofiel toegevoegd aan een testproduct, met de instelling dat ze een code moeten invullen.
Als ik nu zelf (in een andere browser) dat testproduct koop, krijg ik geen veld te zien waarin ik die code kan invullen.

10
Webkoppelingen / Re: Kortingcode 1x per klant?
« Gepost op: 17 december, 2017, 17:38:22 »
Ok, dank je!

11
Webkoppelingen / Kortingcode 1x per klant?
« Gepost op: 17 december, 2017, 14:56:18 »
Hallo, ik gebruik nu de Sielshop om strippenkaarten via mijn website te verkopen. Ik ga dit aankondigen aan mijn klanten en ik wil dat vieren met een kortingscode. Kan ik instellen dat iedere klant die kortingscode 1x mag gebruiken?

12
I know en dat lijstje heb ik al bekeken. Het gaat me ook niet zo zeer om de locatie van de boekhouder. Wel of die boekhouder affiniteit en ervaring heeft met ondernemers die alleen met online diensten werken.

13
Hallo,

Ik ben in maart 2017 als zzp-er gestart met mijn bedrijf (virtual assistant). Voor de BTW-aangifte Q4 en de aangifte IB ben ik naar iemand op zoek die me advies kan geven over wat slim is qua regels en mogelijke investeringen. Ik heb het lijstje van boekhouders al bekeken en daar zag ik niemand die op mijn situatie van betrekking is.

14
Speciale onderwerpen / Re: Facturen uit het buitenland
« Gepost op: 05 juli, 2017, 18:42:18 »
Ik heb een abonnement afgesloten voor een lopende training in de Verenigde Staten. Kosten 27 dollar per maand. Ik boek een factuur met 0% BTW. Hoe regel ik het bedrag als ik er een maandelijks terugkomende boeking van wil maken? Door de wisselende valutakoers wisselt het bedrag natuurlijk steeds.

Pagina's: [1]