Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - hadewich

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Re: Koppeling ING zakelijk
« Gepost op: 08 mei, 2019, 10:40:25 »
Bedankt voor de info. Mijn eerste gedachte bij het lezen van de link was: dat doe ik al, en dat werk zou ik graag mezelf besparen. Maar eronder staat een goede uitleg over dat de info anders in het bankboek geïmporteerd wordt en ik er dan van daaruit nog mee aan de slag zou moeten. Helder, dat wil ik niet, dus prima zo!

2
Nieuwe functionaliteiten / Koppeling ING zakelijk
« Gepost op: 12 februari, 2019, 10:18:26 »
Is er zicht op een koppeling met de zakelijke rekening van de ING? Ik zie Acumulus niet tussen de boekhoudpakketten staan waarmee transacties automatisch verstuurd kunnen worden.

3
Nieuws, wet- & regelgeving / Re: Tips voor het afsluiten van het jaar 2016
« Gepost op: 31 december, 2016, 15:14:08 »
Bij één van mijn rekeningen wil ik graag saldo 0 invoeren als beginbalans, maar dat accepteert het programma blijkbaar niet. Hoe kan ik dit oplossen?

4
Nieuwe functionaliteiten / Re: Mollie en Sisow importeren
« Gepost op: 03 november, 2016, 10:48:39 »
Antiek topic, maar toch hier even mijn vraag: ik heb nét deze functionaliteit ontdekt (na jaren Acumulus-gebruik...). Zo te zien moet elke transactie apart geboekt? Mijn klanten vullen vaak een andere naam in bij hun bestelling dan de naam die hoort bij de rekening waar de betaling mee gedaan is, dat betekent heel veel zoekwerk als je wat meer bestellingen hebt met hetzelfde bedrag. Tot nu toe verwerk ik de batches en match ik de bestellingen met de factuurnummers om zeker te weten dat elke factuur geïmporteerd is (en niet dubbel). Alleen kom ik nooit op saldo 0 uit doordat Sisow kosten aan het eind van het kwartaal factureert maar wel per batch inhoudt, terugbetalingen aan klanten van datum kunnen verschillen en misschien nog wel om andere redenen? En ik hou juist zo van op een nette 0 uitkomen.

Of zie ik iets over het hoofd?

5
Het verschil is natuurlijk wel dat je bij een internetprovider te maken hebt met een bedrijf, en bij een werknemer met een mens dat bestaanszekerheid nodig heeft.

6
Webshopkoppelingen / Re: Webshop-koppeling Prestashop 1.5
« Gepost op: 11 oktober, 2013, 19:36:22 »
Volgens mij niet (al zal er ongetwijfeld een betaalde add-on voor zijn). Nou ja, heb ik wat te doen vanavond!


7
Webshopkoppelingen / Re: Webshop-koppeling Prestashop 1.5
« Gepost op: 11 oktober, 2013, 13:19:03 »
Oh dear... dat betekent 350 keer klikken (nou ja, eigenlijk 3 x 350 keer). Ik ga het vanavond even proberen, en er dan maar eens een dagje voor zitten. Nou ja, beter dat dan alles handmatig invoeren, maar ik hoopte op een soort van bestand dat ik kon importeren.
(dan snap ik nu ook waarom ik geen knop oid zie, als het automatisch gaat. Wel makkelijk voor als het loopt!)

8
Webshopkoppelingen / Re: Webshop-koppeling Prestashop 1.5
« Gepost op: 11 oktober, 2013, 13:13:09 »
Dat ga ik zo maar even doen dan. Maar als ik de facturen van januari - nu wil inladen? Of kan dat niet?

9
Webshopkoppelingen / Re: Webshop-koppeling Prestashop 1.5
« Gepost op: 11 oktober, 2013, 12:54:40 »
Ik heb Acumulus geïnstalleerd in Prestashop (1.5) maar waar moet ik nu precies iets kunnen doen? In prestashop kan ik de configuratie aanpassen, maar zie ik verder niets terug van Acumulus buiten de configuratie. En in Acumulus zie ik ook nergens waar ik de gegevens kan inladen? Of zie ik iets over het hoofd?

Pagina's: [1]