Acumulus Forum

Voor leden en niet-leden (openbaar) => Vraag & aanbod => Topic gestart door: Jos v.d. Voort v.d. Kleij op 18 november, 2009, 17:53:51

Titel: Coaching, Burn-out begeleiding en (NIEUW!) Persoonlijke Productiviteit
Bericht door: Jos v.d. Voort v.d. Kleij op 18 november, 2009, 17:53:51
Coaching en Burn-out begeleiding kent iedereen vast wel. Hoe ik dat invul kun je op mijn website terugvinden www.dagaz-coaching.nl (http://www.dagaz-coaching.nl).

Een nieuwe dienst die we bieden is een training Persoonlijke Productiviteit. Als het volgende je bekend voorkomt:

[list=*]
Is dit herkenbaar? Dan wordt het hoog tijd om aan je persoonlijke productiviteit te werken. Volgens een beproefde methode die jou eens en voor altijd leert hoe je je moet organiseren om het maximale uit een werkdag te halen. Een chaoot blijft een chaoot. Dat verander je niet zo maar even. Wat deze methode je wel leert is hoe je een georganiseerde chaoot kan worden.

Zelf ben ik \"ervaringsdeskundig\": op een gegeven moment was ik alleen nog maar aan dingen aan het denken en niet meer over dingen aan het denken. Dat was het punt dat ik besloot dat ik hier iets aan moest doen en op deze methode gestuit ben.

Omdat de dienstverlening voor mij nieuw is en ik ervaring op moet doen, ben ik bereid om 5 mede Acumulus gebruikers voor een heel lage vriendenprijs in deze methode te introduceren.

Mail of PM me maar. Op mijn website vind je ook een contactformulier.