Acumulus Forum

Voor leden en niet-leden (openbaar) => Webshopkoppelingen => Topic gestart door: Jelmerh op 30 december, 2016, 11:57:25

Titel: Fout bij importeren Factuur
Bericht door: Jelmerh op 30 december, 2016, 11:57:25
Hoi,

Ik krijg soms een melding van fout bij importeren factuur, deze staat dan bij de concepten , dit komt omdat er dan iemand wat besteld uit Great Brittain, of ander land buiten NL hoe pas ik dit aan? kan het landen beheer niet vinden in acumulus
Titel: Re: Fout bij importeren Factuur
Bericht door: Guido op 30 december, 2016, 12:31:32
Om welke webwinkel-software gaat het?
Titel: Re: Fout bij importeren Factuur
Bericht door: Jelmerh op 30 december, 2016, 12:34:11
Mijnwebwinkel , hij herkent het land soms niet , ik kan in mijnwebwinkel zelf de benaming van het land wel aanpassen, echter wordt het dan United Kingdom , vraag me af of acumulus deze wel herkent ?
Titel: Re: Fout bij importeren Factuur
Bericht door: Guido op 30 december, 2016, 13:53:25
Ik heb zojuist "Great Britain" (met 1 t in britain) toegevoegd aan de koppeling