Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - jfermont

Pagina's: [1]
1
Nieuws, wet- & regelgeving / Re: Mollie-betaallink in factuur mogelijk
« Gepost op: 13 september, 2014, 13:34:37 »
Graag gedaan! Fijn om te horen dat ze ook zo soepel zijn bestaande klanten om te zetten. Netjes!

2
Nieuws, wet- & regelgeving / Re: Mollie-betaallink in factuur mogelijk
« Gepost op: 02 september, 2014, 16:04:26 »
Allereerst breng ik graag onder de aandacht dat IDeal via Mollie goedkoper kan wanneer je aanmeldt via deze link: https://www.mollie.nl/aanmelden/paytor43

Dan is het bedrag €0,43 excl. btw. Blijvend.

---
Daarnaast heb ik de vraag of het mogelijk is om in de herinnering e-mail een IDeal link in te bouwen. Deze blijft staan op [ideal-link]. In de gewone factuur e-mail is dit wel al mogelijk. In de herinnering-pdf is deze ook al ingebouwd zie ik.

Verder top functie, scheelt een hoop werk om niet meer steeds handmatig een betaallink aan te maken!


3
Vraag & aanbod / Mollie IDeal voor €0.43 i.p.v. €0.99!
« Gepost op: 29 mei, 2014, 20:34:17 »
Geheel belangeloos een tip:

Wél de service van Mollie, welke fantastisch werkt, maar niet €0.99 ct per IDeal transactie betalen?

Door even door te zoeken en vragen blijkt dat www.paytor.com voor €0.43 IDeal betalingen mogelijk maakt. Vroeger hebben zij een contract met Mollie afgesloten voor accounts met meer dan duizend(en) transacties per maand. Enkel de Large Accounts, dus. Sinds kort hebben zij dit opengesteld voor iedereen, maar wel voor het tarief van €0.43. Geen bijkomende kosten.

Aanmelden kan hier:
https://www.mollie.nl/aanmelden/paytor43

Zoals je ziet, alles loopt gewoon via Mollie. Gebruik het nu een tijdje en je merkt er niets van dat het via Paytor loopt. Hier en daar onder een mailtje staat geen Mollie maar Paytor. Je merkt het wel in de portemonnee ;-).

Hopelijk hebben jullie hier iets aan!

4
Nieuwe functionaliteiten / Re: Herinnering uitbreiden
« Gepost op: 13 maart, 2014, 13:13:12 »
Ik ben het hier ook enorm mee eens!
Het scheelt heel veel werk wanneer deze tabjes toegevoegd kunnen worden en direct vanuit Acumulus een 2e herinnering + aanmaning verstuurd zou kunnen worden. Nog mooier zouden die snel betalende klanten zijn ;-)

5
Nieuws, wet- & regelgeving / Re: Krediettoeslag i.c.m. creditnota
« Gepost op: 14 januari, 2014, 21:11:58 »
Oké. Ik weet niet hoe het nu zit, maar na alle verrekeningen blijkt het banksaldo in Acumulus overeen te komen met het banksaldo op de ING rekening. Daarmee sluit ik het topic :) Excuses!

6
Nieuws, wet- & regelgeving / Krediettoeslag i.c.m. creditnota
« Gepost op: 14 januari, 2014, 20:58:02 »
Beste,

Ik zit met een lastige kwestie om goed te verwerken. In december heb ik een drietal facturen ontvangen van de payroll organisatie. Echter, blijkt nu, heb ik verkeerde gegevens doorgegeven, waardoor de facturen onjuist zijn en de uitbetaling aan 'mijn' medewerkers ook verkeerd uitbetaald hebben gekregen. Dit is allemaal netjes gecorrigeerd.

Ik heb nu 3 creditnota's gekregen met daarbij 3 nieuwe facturen. Op zich geen hogere wiskunde. Echter als volgt:

- Ik heb per ongeluk de 3 facturen DIRECT met 2% krediettoeslag betaald. Uiteraard heb ik ze zonder krediettoeslag gecrediteerd gekregen.

Wat ik moet overmaken aan de payroll is simpel, dat staat op hun website op openstaande balans (Verschil credits / debets). Wanneer ik de creditnota's en facturen invoer in Acumulus ontstaat er een verschil van 3x de krediettoeslag van 2%, welke ik eigenlijk niet kan verantwoorden.

A: Mag ik een krediettoeslag überhaupt wel als kosten aftrekken?
B: Hoe kan ik dit netjes verwerken?

Alvast bedankt!

Pagina's: [1]