Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - hondencentrumitam

Pagina's: [1]
1
hoi annelies, bedankt voor je reactie. Net toch maar even telefonisch contact gezocht zodat jullie even mee konden kijken. En heb het net verwerkt in de aangifte van kwartaal 4 dus is opgelost. Dank voor je snelle antwoord!

2
Beste, ik sta op het punt mijn btw aangifte voor kwartaal 4 van 2017 te doen. Nu zag ik dat er op de balans een ander bedrag aan btw staat dan onder het kopje 'btw aangifte'.
Na wat zoeken zag ik dat het bedrag wat ik voor het 3e kwartaal heb betaald (toen via het kopje btw aangifte) op de balans (wat ik dus daadwerkelijk betaald heb), anders is dan wat er nu in de btw aangifte voor 3e kwartaal staat.
Ik heb naar mijn weten niets verandert in het derde kwartaal.
Hoe kan dit verschil tussen btw op de balans en btw in de aangifte verschillen? En hoe krijg ik dit weer goed?

alvast bedankt voor de reactie.
met vriendelijke groet,
Hondencentrum Itam

ps. het verschil wat ik (in mijn ogen) nu dus te weinig betaald zou hebben in het 3e kwartaal aan btw is erg klein, tw €27,24

3
Speciale onderwerpen / Re: pinbetalingen van Izettle invoeren?
« Gepost op: 29 oktober, 2017, 18:51:15 »
Bedankt voor het duidelijke antwoord. Het is gelukt  :)

4
Speciale onderwerpen / pinbetalingen van Izettle invoeren?
« Gepost op: 22 oktober, 2017, 21:43:37 »
Beste acumulus,
Sinds kort kunnen cursisten van onze hondenschool in de kantine betalen met de pinpas van izettle. Dit gaat dus om kleine bedragen. Izettle telt vaak bedragen op en 1 keer in de zoveel dagen storten ze een bedrag op de rekening (nadat er een percentage af gaat). Hoe boek ik dit in acumulus??? Ik heb geen facturen. Wel bonnen maar dan moet ik dus gaan uitpluizen welke bonnen ze opgeteld hebben en dat allemaal apart  invoeren kost uren tijd... is hier een simpele oplossing voor?

Alvast bedankt!
groetjes stephanie

5
Nieuws, wet- & regelgeving / Uitdelen van snoepgoed aftrekbaar?
« Gepost op: 20 april, 2017, 14:29:31 »
Beste, tijdens een open dag van onze hondenschool hebben we een kleine duizend lollie's uitgedeeld aan de aanwezige kinderen (en zakjes chips en drinken voor de aanwezige vrijwilligers). De inkoop hiervan is gedaan bij een groothandel (macro) en heb ik netjes een factuur van met vermelding btw.
Mag ik deze invoeren in Acumulus en de btw aftrekken?

Groetjes stephanie

Pagina's: [1]