Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - nmwolve

Pagina's: [1]
1
Speciale onderwerpen / vastzetten functie
« Gepost op: 06 maart, 2018, 11:40:03 »
Ik probeer bij de boekingen de mogelijkheid van BTW vrijgesteld in de BTW kolom vast te zetten. Er verschijnt wel een groen vinkje maar bij de start van de volgende boeking moet ik dit weer opnieuw doen.
Doe ik iets verkeerd of mankeert er wat aan de instellingen?

2
Speciale onderwerpen / bank kas
« Gepost op: 27 augustus, 2016, 12:56:24 »
Ik heb inkopen gedaan waarbij ik niet kon pinnen. Heb toen bij een betaalautomaat geld opgenomen en daarna contant betaald. 250 euro opgenomen.Kosten 182,00 euro.
Hoe kan ik in Acumulus vermelden dat ik een automaatopname van 250 heb gedaan, daarvan 182 heb uitgegeven en de rest in de kas laat vloeien?

3
Webshopkoppelingen / webshopkoppelingen
« Gepost op: 16 juli, 2016, 12:15:40 »
Wat houdt de webshopkoppeling precies in. Als ik een webshop begin kan ik dan mijn maand/kwartaalgegevens die ik nu via de ideal betalingen krijg in één keer boeken of moet ik dan iedere klant apart in gaan voeren?

4
Speciale onderwerpen / investering
« Gepost op: 21 maart, 2014, 13:19:23 »
Toen er vorig jaar sprake was van het opstarten van een eigen bedrijfje heb ik een laptop aangeschaft in december, om alvast een aantal zaken netjes te gaan bijhouden. Deze laptop wil ik dit jaar als investering op de balans zetten en in twee of drie jaar afschrijven. Hoe kan ik dat doen en wat is de beste afschrijftermijn? (mogelijk zelfs in het eerste jaar helemaal)

5
Speciale onderwerpen / start boekhouding
« Gepost op: 21 maart, 2014, 13:17:01 »
ons bedrijf staat al vanaf januari geregistreerd maar door aanloopproblemen start het officieel pas 1 april. De zakelijke rekening is ook vandaag pas geactiveerd. Toch draaien we al even en hebben via de privérekeningen investeringen betaald. Hoe boek ik dat nu netjes weg, en maak ik het geld na storting van ons aanloopbedrag weer netjes terug naar de privérekeningen?

Pagina's: [1]