Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Leemshop

Pagina's: [1]
1
Hoi,
een bestelling zet ik in Woocommerce op "afgerond" voor verzending naar Acumulus . Daar handel ik de zaak af en verzend de factuur en zo. Nou neemt de klant contact op om de bestelling te wijzigen : het moet toch een ander artikel worden en dat leidt tot een terugbetaling. Als ik er voor kies om de retourbetaling via Mollie te doen, dan wijzigt (pas na enige tijd) de status van de bestelling in Woocommerce weer in "in de wacht". Met als gevolg dat een klant weer een bestelbevestiging krijgt als ik de status weer terugzet op "afgerond".

Dit is één voorbeeld maar het gebeurt vaker op (voor mij) geheimzinnige wijze dat de status teruggezet wordt.

Wat zou hier aan de hand kunnen zijn? Is er een derde plugin die de zaak verstoort? Of zit het tussen Woocommerce en Acumulus?

Groeten

Geert

2
Beste mensen,

 ik zag in admin van wordpress bij de webshopkoppeling de mededeling dat mijn beheerderaccount verouderd is en dat ik beter verander naar een API account. Dat heb ik gedaan door mijn bestaande beheeraccount in de web-acumulus te wijzigen naar API-beheerder. Toen kwam de mededeling in de webshopkoppeling dat ik beter geen API-beheerderaccount gebruik maar een API-gebruikeraccount. Dat heb ik geprobeerd te wijzigen in de web-acumulus maar dat lukte niet. Toen geprobeerd om een nieuw account te maken met API-gebruikers bevoegdheden. Dat lukte ook niet omdat er iets misging met bevoegdheden.

Graag advies over wat te doen.

3
Is zeer handig. Het is prettig om vanuit Woo direct de factuur te kunnen openen tijdens het afhandelen van een bestelling.

Nóg handiger zou zijn om daar ook de pakbon in Word toegankelijk te maken, zodat ik die kan wijzigen en daarvoor niet meer Acumulus apart hoef te openen.

Groeten en bedankt.

Geert

4
Beste mensen,

ik gebruik koppeling Woocommerce-Acumulus en zou graag twee verschillende factuursjablonen willen gebruiken :


  • Eén voor klanten die direct afrekenen (bijv. via Ideal) en dus betaald hebben en waarvan de bestelstatus in Woocommerce op "in behandeling" komt te staan.
  • Eén voor klanten die een overboeking willen doen en die dus niet betaald hebben. De bestelstatus in Woocommerce is dan "in de wacht". In deze sjabloon staat de extra mededeling dat de producten worden verzonden zodra de betaling is ontvangen.

In de plugin heb ik ingesteld dat de factuur verzonden wordt bij de bestelstatussen : "wacht op betaling", "in de wacht", "in behandeling", "afgerond" en "terugbetaald".

Ook heb ik ingesteld dat als er niet is betaald, daar de ene sjabloon voor wordt gebruikt. En bij wel betaald, wordt de andere sjabloon gebruikt.

Ik heb de factuursjablonen beide op "actief" staan en heb ze geen volgnummer gegeven.

Het resultaat is dat er in alle situaties slechts één factuursjabloon wordt gebruikt en het onderscheid "betaald" en "niet betaald" niet wordt gemaakt.

Mijn vraag : heb ik iets niet goed ingesteld of ben ik wat vergeten?

Graag jullie reactie.

Groeten

Geert

5
Webshopkoppelingen / Opstartproblemen Acumulus plugin for WooCommerce 2.4+
« Gepost op: 19 januari, 2017, 17:06:36 »
Zojuist gedownload en geïnstalleerd in Wordpress.
Volgens instructie naar Instellingen | Acumulus gegaan in Wordpress.
Daar als eerste op een formulier gestuit met de titel : "Batchgewijs verzenden van facturen naar Acumulus".
Wel of niet invullen en verzenden heeft geen zin, ik blijf op het formulier. Het stopt daar, lijkt het.
Ik kom niet toe aan het invullen van de gegevens van mijn Acumulus-account.

Ik wil wel graag verder! Hoe kom ik verder?

Graag hulp!

Pagina's: [1]