Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Marije Weterings

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Documenten koppelen aan relaties
« Gepost op: 29 oktober, 2009, 16:08:22 »
Zoals ik nu werk, voer ik mijn relaties in Acumulus, zodat ik hen kan factureren of de betalingen kan noteren die ik aan hen heb gedaan. Maar ik moet in een ander pakket mijn relaties nog een keer invoeren, (Alexion Relatie Manager) omdat die de brieven kan aanmaken die ik naar klanten stuur. Maar eigenlijk, als ik een factuur aanmaak in Acumulus, zou ik daar graag een opdrachtbevestiging van willen maken naar mijn klant, zodat ik alles in 1 pakket kan bijhouden en niet steeds moet switchen. Kom dit nog een keer in de toekomst of zit dit er reeds in?

Groetjes,
Marije

2
Vraag & aanbod / Workshops studiofotografie en modelfotografie
« Gepost op: 29 oktober, 2009, 15:59:21 »
Niet alle fotografen bieden je een kijkje in hun \'keuken\'. Ik wil hierin anders zijn en anderen laten zien wat ze nog meer kunnen maken. Je kunt bij mij als fotograaf zijnde een workshop krijgen, waarbij ik een model voor je inhuur en je haar kunt fotograferen. Tijdens deze fotosessie zal ik je het een en ander uitleggen over hoe ik te werk ga en hoe jij op een andere manier naar fotografie kunt kijken. Deze workshop wordt altijd 1 op 1 gegeven en neemt ongeveer drie uur in beslag.

Je kunt bij mij in de studio komen, je kan je eigen lampen meenemen of als je nog nooit met lampen gewerkt hebt, mag je die van mij gebruiken. Je kunt ook kiezen voor een workshop op locatie.

In alle gevallen is er een ervaren model aawezig die zichzelf zal opmaken en ze zal zelf kleding meenemen.

Meer informatie is te lezen op http://www.marijeweterings.nl

3
Vraag & aanbod / Combinatie Acumulus en CRM-pakket
« Gepost op: 08 oktober, 2009, 12:32:33 »
Ik doe natuurlijk mijn boekhouding in Acumulus en gebruik Alexion als CRM pakket, maar ik ben daar niet tevreden over, ik kan bijvoorbeeld niet duidelijk opdrachten aanmaken bij mijn klanten. Ik wil eigenlijk iets meer relatiebeheer en opdrachtenbeheer in Acumulus of in een pakket dat kan uitwisselen met Acumulus. Is er zo iets?

Pagina's: [1]