Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Guido

Pagina's: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12
251
Nieuwe functionaliteiten / Re: Facturen importeren vanuit facturatie-programma's
« Gepost op: 02 november, 2015, 17:09:32 »
Wij gebruiken shoppagina.nl en willen ook wel graag gebruik maken van de csv, kan dat?

Dat kan. We hebben zojuist het importprofiel voor Shoppagina live gezet. Veel plezier hiervan.

252
Webshopkoppelingen / Re: Koppeling CCV Shop
« Gepost op: 28 oktober, 2015, 21:43:04 »
Bij ons is hier geen aanpassing geweest. Ik hoorde het eerder vandaag ook al. Wellicht weet CCVshop meer,..

253
Webshopkoppelingen / Re: Webshopintegratie met Acumulus
« Gepost op: 20 oktober, 2015, 19:46:49 »
Het is afhankelijk van de gebruikte webshop. Voor een aantal shops is er een configuratie *in* Acumulus die aangemaakt moet worden. Dit is van toepassing voor Mijnwebwinkel, SEOshop en WeFact. Al is de laatste niet echt een shop. Voor andere shoptypen (diegenen die Erwin hierboven noemt) zal een plug-in in de webshop geïnstalleerd moeten worden. Voor beide soorten is de verdere verwerking geregeld en geautomatiseerd.

Tot slot is er een laatste categorie waarbij in de webwinkel een exportbestand gemaakt kan worden dat periodiek en handmatig ingeladen dient te worden. De verdere verwerking in de boekhouding is hierbij zover mogelijk automatisch.

254
Je kunt een extra toelichtingveld aanzetten in het overzicht van verzonden facturen. Dit kan via Beheer -> Geavanceerde instellingen.

Verder zou lijst-beheer (knop) in het scherm van verzonden facturen kunnen helpen om in bulk-mode meerdere facturen te wijzigen.

255
Webshopkoppelingen / Re: Woocommerce Factuur nummer
« Gepost op: 20 september, 2015, 22:09:23 »
We raden eigenlijk altijd aan om de factuurnummering in uw boekhouding aan Acumulus over te laten.

Het is voor webwinkels die automatisch orders importeren en/of verwerken in Acumulus geen enkel probleem als de order/factuurnummering afwijkt van de factuurnummering in Acumulus. Het nummer uit woocommerce wordt vermeld in de factuurtoelichting van Acumulus. Dit zodat u bij een (fiscale) controle vlot de orders en facturen kunt terugvinden. De factuurtoelichting staat in het overzicht met verzonden facturen overigens standaard uit. Je zou dit kunnen tonen door bij Beheer -> Geavanceerde instellingen deze optie aan te zetten.

We willen fiscale wet en regelgeving waarborgen boven alles. Dit kan onder andere door de factuurnummering in Acumulus te laten doorlopen. Als je er van uit gaat dat de reeksen van elkaar kunnen afwijken tussen boekhouding en webwinkel heb je direct de mogelijkheid om makkelijk meerdere verkoopkanalen op te zetten. Bijvoorbeeld een 2e of 3e webwinkel of een incidentele factuur die niet via een webshop loopt.

256
Nieuwe functionaliteiten / Re: Meerdere relaties tegelijk inactief maken
« Gepost op: 20 september, 2015, 14:18:29 »
ik zal lijst-beheer, net zoals bij de verzonden facturen,voor relaties op de ontwikkelrol zetten. voor deze maand zit de planning behoorlijk vol maar we zullen ons best doen.

257
Dat is helaas niet mogelijk. Als de link naar Trustpiloot elke keer dezelfde is zou je deze in de begeleidende tekst van het factuursjabloon kunnen meesturen.

258
Nieuwe functionaliteiten / Re: Factuurherhalingen verbeterd
« Gepost op: 04 september, 2015, 09:58:12 »
Excuus, we waren met een nieuwe feature bezig en hebben een specifieke regel code over het hoofd gezien. Het probleem zou inmiddels verholpen moeten zijn. Dank voor de melding.

259
Nieuwe functionaliteiten / Re: PAKBON
« Gepost op: 19 augustus, 2015, 16:57:46 »
Een RTF-versie van de pakbon is nu ook beschikbaar voor concept-facturen.

260
Nieuwe functionaliteiten / Re: PAKBON
« Gepost op: 19 augustus, 2015, 14:28:13 »
Gisteren is er een RTF-variant van de pakbon beschikbaar gemaakt welke met een tekstverwerker zoals LibreOffice of Word geopend kan worden.

261
Nieuwe functionaliteiten / Re: Meerdere facturen als batch bijwerken
« Gepost op: 28 juli, 2015, 14:59:25 »
Begrijpelijke reactie. Het verzoek staat reeds op de ontwikkelrol maar heeft voorlopig geen planning.

262
Nieuwe functionaliteiten / Re: Document-knop in Nieuwe Uitgave?
« Gepost op: 17 juli, 2015, 22:56:41 »
Veel gebruikers nemen niet de moeite om bij elke zakelijke uitgave een bon toe te voegen. Het scherm is al vrij druk en we zijn extra voorzichtig met het toevoegen van extra functies in het primaire scherm.

Je kunt het proces ook omdraaien en de boekstuknummers aanzetten onder beheer > geavanceerde instellingen en het boekstuknummer van Acumulus op de bon noteren.

263
Nieuwe functionaliteiten / Meerdere facturen als batch bijwerken
« Gepost op: 14 juli, 2015, 16:33:22 »
Aan het overzicht van "verzonden facturen naar klanten" is een lijst-beheer optie/knop toegevoegd. Met deze functie kan nu op een selectie van facturen een aanpassing doorgevoerd worden.

265
Ik zou je graag wat contractspecifieke vragen willen stellen om uit te zoeken wat er speelt. Zou je even een email hierover kunnen sturen naar de klantenservice@acumulus.nl ?

266
Webshopkoppelingen / Re: Aangepaste koppeling WooCommerce
« Gepost op: 08 juli, 2015, 15:28:37 »
We hebben de licentie zo open mogelijk gehouden zodat je vrij bent om de plugin naar je hand te zetten. Dat je de wijzigingen deelt met iedereen waardeer ik enorm. Ik weet dat Buro Rader bezig is om batchverwerking door te voeren in de diverse plugins dus wellicht kunnen we jouw toevoeging tzt opnemen in de standaard-versie zodat iedereen er gebruik van kan maken. Ik laat dit echter ter beoordeling van Buro Rader omdat zij beter bekend zijn met de interne werking van de koppeling.

Misschien is het praktisch voor eindgebruikers om in de header op te nemen dat het een aangepaste versie betreft.

En voorzie je ook in support als er problemen met de plugin zijn?  ;)

267
Webshopkoppelingen / Re: Aangepaste koppeling WooCommerce
« Gepost op: 08 juli, 2015, 15:12:36 »
Hey wat een leuk berichtje om te lezen  :)

268
Webshopkoppelingen / Re: Status koppeling Wefact
« Gepost op: 06 juli, 2015, 17:44:54 »
Met plezier kan ik melden dat deze koppeling sinds vandaag beschikbaar gemaakt is voor alle Acumulus gebruikers. Uiteraard zonder enige extra kosten.

U voert uw WeFact-gegevens in en Acumulus regelt de rest de import van facturen automatisch.

U vindt de configuratie van de koppeling onder:

  Beheer ->
  Integratie met andere software ->
  WeFact configuratie starten ->
  WeFact configuratie inregelen

Extra informaties over de koppeling is terug te lezen op onze website op:

  https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen/facturatiepakketten/WeFact/

Met vriendelijke groet,
Guido.

269
Er is een en ander verbeterd in v3.6.4 van de koppeling. Voornamelijk met betrekking tot de landcodering. Zou je de laatste versie van de koppeling even willen proberen?

https://forum.acumulus.nl/index.php/topic,4150.0.html

270
Het klinkt alsof de plugin niet goed vaststelt wat het land van afname is. Is dit binnen de bestelling in OC wel bekend? Welke versie van OC en de plugin gebruik je momenteel?

271
Webshopkoppelingen / Re: Woocommerce credit factuur
« Gepost op: 15 juni, 2015, 13:13:29 »
Goede vraag. Het staat in de planning om dit beter te gaan ondersteunen en om eerlijk te zijn is het me niet helemaal duidelijk in hoeverre dit al functioneel is in de laatste versie. De laatste keer dat ik hierover met Buro RaDer sprak was hier nog een aparte add-on in WooCommerce voor nodig.

Gebruik je hier een speciale functie/plugin of add-on voor?

272
Vraag & aanbod / Re: saldoverschil: hulp nodig bij corrigeren
« Gepost op: 08 mei, 2015, 15:42:25 »
Mocht er geen assistentie komen dan is er altijd nog te optie om zelf op te sporen waar het verschil door komt.

Hiervoor hebben we een eenvoudige methode beschikbaar.

Veelal helpt het om eerst vast te stellen in welke periode het verschil ontstaat. U kunt bij saldo-overzicht bijvoorbeeld het 1e kwartaal selecteren en het tussensaldo vergelijken met het saldo op uw rekeningafschrift. Vaak is dan de ontbrekende of verkeerde boeking vlot gevonden.

Controleer ook of het beginsaldo (1 januari) voor de rekening(en) klopt. U dient namelijk elk boekjaar een aantal zaken opnieuw in te voeren. Meer hierover kunt u nalezen op: https://wiki.acumulus.nl/index.php?page=beginbalans . Als er op 1 januari EUR 39 op de desbetreffende rekening staat maar dit niet is opgevoerd als beginsaldo, ontstaat er direct een verschil.

Als bovenstaand niet het geval is, helpt vaak onderstaande aanpak. Maakt u a.u.b. in het saldo-overzicht de volgende selectie:

- 2015
- heel jaar
- alle posten
- alle kostenplaatsen
- [de rekening met het verschil]

en laat deze op datum oplopen.

Als het goed is, start 2015 op 01-01-2015 met een boeking om het beginsaldo te definiëren. In de meest rechter kolom staat na elke regel wat de tussenstand op de rekening is. Dit hoort overeen te komen met de tussenstanden die de bank aangeeft. Als deze naast elkaar gelegd worden, is op een gegeven moment de afwijking, ontbrekende boeking of verkeerde boeking gevonden.

273
Dat is helaas niet anders.

De orderfeed van Mijnwebwinkel geeft geen informatie als de factuur inhoudelijk aangepast is.

Er zijn een paar nette oplossingen:

1] De factuur in Mijnwebwinkel en Acumulus crediteren; Een nieuwe factuur in Mijnwebwinkel opbouwen en deze geimporteerd zien worden in Acumulus.

of

2] Een correctiefactuur in Mijnwebwinkel opstellen voor het verschil en beide na import als betaald verwerken in Acumulus.

of

3] De factuurimport laten staan als zodanig en handmatig een correctie-boeking doen in Acumulus voor het verschil. Als je in de factuurnotities vermeld wat de reden achter deze extra boeking/factuur is zit je bij een controle goed. Vermeld duidelijk de originele factuur.

Ik zou denk ik persoonlijk optie 1 kiezen.

274
Webshopkoppelingen / VirtueMart 3.x en HikaShop 2.6+
« Gepost op: 27 april, 2015, 13:21:23 »
Om de webkoppeling te kunnen downloaden dient u zich te registreren op dit forum. Dit kan op onderstaande link:

  https://forum.acumulus.nl/index.php?action=register

Zodra u de registratie afgerond heeft  is de webshopkoppeling voor VirtueMart v3 te vinden op: https://forum.acumulus.nl/index.php/topic,4642.0.html

275
We hebben de intentie om nog een keer naar de dossier-functie te kijken en zijn hiervoor wat input aan het verzamelen. Wanneer we hier mee aan de gang zullen gaan is lastig te zeggen. Ondanks dat dit inderdaad vaker gevraagd is stond het nog niet op het dossier-lijstje.

276
De foutmeldingen uit de errorlogs geven enkel joomla-specifieke fouten weer. Niet zo zeer de veroorzaakte PHP fouten. Wij zijn geen VirtueMart-experts en ik vind het dan ook lastig om je hierin goed te adviseren. Ik zou persoonlijk een backup terugzetten van de aangepaste bestanden en/of database.. maar ik weet niet of je hier toegang toe hebt..

277
Heb je contact gezocht met Neshmedia? Of heb je toegang tot de PHP-foutlog van de website? Misschien dat er een andere error speelt die eerder optreedt.

278
Kun je dat speciaal toegevoegde veld verwijderen? Afgaand op de foutmeldingen in de eerste post lijkt daar een probleem te zitten.

279
De response van Neshmedia is heel wisselend. Soms wordt er goed gereageerd een andere keer helemaal niet. Als je de plugin simpelweg de-installeert dan blijft er een probleem op de site?

280
Neshmedia is helaas niet meer actief aan het reageren op hulpvragen. Dit is een van de redenen waarom momenteel de VM-plugin herschreven wordt door BuroRader. Een eerste versie voor VM3 nadert de afronding en een backport naar VM2 wordt onderzocht. Welke versie van VM/Joomla gebruik je momenteel?

281
Speciale onderwerpen / Re: Saldo klopt niet,
« Gepost op: 11 april, 2015, 12:07:58 »
Soms helpt het om te ontdekken in welke periode het verschil ontstaat. Je kunt bij saldo-overzicht bijvoorbeeld 1e kwartaal kiezen en het tussensaldo vergelijken met het saldo op je rekeningafschrift. Vaak vind je dan wel de ontbrekende of verkeerde boeking :)

Controleer inderdaad ook tevoren even of het beginsaldo (1 januari) voor de rekening(en) klopt. Als je op 1 januari EUR 39 op een rekening hebt staan maar dit niet heb ingevoerd ontstaat er ook een verschil.

Maak bijvoorbeeld in het saldo-overzicht de volgende selectie:

- 2015
- heel jaar
- alle posten
- alle kostenplaatsen
- [de rekening met het verschil]

en laat deze op datum oplopen.  Als het goed is start 2015 op 01-01-2015 met een boeking om het beginsaldo te definiëren. In de meest rechter kolom staat na elke regel wat de tussenstand op de rekening is. Dit hoort overeen te komen met de tussenstanden die de bank aangeeft. Als deze naast elkaar gelegd worden is op een gegeven moment de afwijking, ontbrekende boeking of verkeerde boeking gevonden.

Guido.

282
Webshopkoppelingen / Re: Magento import (Handmatig) geeft error
« Gepost op: 22 maart, 2015, 23:09:54 »
fijn om te horen dat het probleem opgelost is :)

283
Webshopkoppelingen / Re: Magento import (Handmatig) geeft error
« Gepost op: 21 maart, 2015, 16:05:05 »
Merci, ik ben benieuwd wat het is.

284
Webshopkoppelingen / Re: Magento import (Handmatig) geeft error
« Gepost op: 21 maart, 2015, 15:32:51 »
Vreemde Magento error. Welke versie van Magento is dit?

Neem ook aub even contact op met BuroRaDer, zoals vermeld op: https://forum.acumulus.nl/index.php/topic,3817.0.html

Ik verplaats het topic ook even naar de Webshopkoppelingen sectie van het forum.

285
Webshopkoppelingen / Re: Webshop-koppeling Virtuemart/Joomla beschikbaar
« Gepost op: 15 maart, 2015, 09:30:53 »
We zijn op zoek naar mensen die inmiddels overgestapt zijn naar VirtueMart 3. We hebben hiervoor een geheel nieuwe plugin in de steigers en zouden graag wat terugkoppeling van webshops die iets verder gaan dan onze testomgevingen.

Zie hiervoor een apart VM3 draadje op: https://forum.acumulus.nl/index.php/topic,4242

286
Webshopkoppelingen / Re: Fout met land in woocommerce
« Gepost op: 10 maart, 2015, 13:46:01 »
De API ontvangt het liefst zowel de ISO-landcode als de omschrijving van het land. Hiermee is de relatie dan het meest compleet opgegeven. Voor buitenlandse afnemers staat dan de naam van het land op de factuur.

Echter, voor nationale relaties verschijnt dan "Nederland" op de factuur. Dat is wellicht een beetje knullig.

Ergens vind ik dat dit aan de kant van Acumulus opgelost moet worden door in het factuur-sjabloon de keuze te bieden om bijvoorbeeld voor nationale afnemers niet de landomschrijving af te beelden. Een andere optie is om in de API de landomschrijving te negeren als het om NL gaat.

Ik moet hier even over nadenken maar gezien de huidige drukte durf ik hier geen toezeggingen over te doen.

287
Webshopkoppelingen / Re: Virtuemart V3.x koppeling
« Gepost op: 03 maart, 2015, 12:46:23 »
Daar wordt momenteel aan gewerkt..

288
Nieuwe functionaliteiten / Re: Wens: genereren van een prijslijst
« Gepost op: 19 februari, 2015, 09:37:08 »
Als met OpenOffice het CSV-bestand opent dan vraagt OpenOffice om een paar instellingen. Kies:

 • Tekenset: West-Europa (ISO-8859-15/EURO)
 • Taal: Nederlands (NL)
 • Optie voor scheidingstekens: Gescheiden + puntkomma
 • Tekstscheidingsteken:  " 
 • Detecteer speciale getallen: aan.

Dan zou het goed geopend moeten worden.

289
Webshopkoppelingen / Re: Koppeling met Logivert
« Gepost op: 12 februari, 2015, 23:16:21 »
API+.. dat zegt me zo even niets. Is dat wellicht iets in de Logivert omgeving? Heeft u correspondentie van Logivert over een API of is er ergens online hier iets over te vinden?

Ik kan zo snel niets vinden..  :(

290
Webshopkoppelingen / Re: Koppeling met Logivert
« Gepost op: 12 februari, 2015, 17:20:58 »
Logivert lijkt geen open product te zijn zoals bijvoorbeeld PrestaShop, OpenCart, Magento en WooCommerce. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om een plugin te ontwikkelen. Logivert lijkt ook geen open koppelvlak (API) te hebben die we zouden kunnen gebruiken.

Technisch gezien zou Logivert met ons kunnen koppelen in plaats van andersom.

Kan Logivert misschien de verkoopfacturen via CSV exporteren? Als dit mogelijk is dan kijken we graag of deze voldoende informatie bezitten voor een import in Acumulus.

291
Nieuwe functionaliteiten / Boekstuknummers update
« Gepost op: 10 februari, 2015, 11:31:15 »
Zojuist een aanpassing doorgevoerd in Acumulus waardoor de boekstuknummers standaard niet meer getoond worden.

Mocht u toch waarde hechten aan deze nummers dan kunt u deze weer beschikbaar krijgen door middel van een instelling.

U gaat hiervoor naar:

Beheer >
Geavanceerde instellingen >
Overige instellingen >
Boekstuknummers tonen

292
We hebben de meldingen klikbaar gemaakt :)

293
Nieuwe functionaliteiten / Re: Factuur mailen inplannen
« Gepost op: 30 januari, 2015, 19:41:27 »
Ik ben het er mee eens dat het mooi zou zijn als Acumulus hier aan kan bijdragen. Echter de ontwikkelagenda is behoorlijk vol voor de komende periode en dit valt een beetje in de nice-to-have categorie. Ik maak even een interne melding hierover zodat we het op de radar houden.

Als je niet kan afwachten en zelf wilt knutselen is denk ik de invoice_mail.php API call, of een combinatie met invoice_add.php en een taskschedular of cron je vriend. Hoe Outlook dat doet is mij niet bekend maar dat klinkt ook niet onhandig.

294
Hey dat heb ik ook!  ;)

Het idee is om wat achtergrond over het nieuws-item te tonen op een andere locatie. Echter dit hebben we bewaard voor de volgende update aan het home-scherm.

295
Webshopkoppelingen / Re: de automatische betaald functie uitzetten
« Gepost op: 26 januari, 2015, 20:42:16 »
Waarom zou Acumulus deze factuur niet als betaald mogen opvoeren? De factuur is immers voldaan. Dat jij nog een openstaande vordering bij Mollie hebt staat hier los van. Dat is doorgaans een interne overboeking van jouw Acumulus-Mollie-rekening naar de zakelijke rekening.

Om de volgende redenen:
Omdat ik pas geld vang als mollie de uitbetaling doet en in die tussentijd kan de klant zelf de betaling via mollie met bvb een creditcard betaald terug laten storten. In dat geval is er dus niet betaald door de klant.
Dan ben ik benieuwd of er dan ook een correctie van die factuur in de boeking bij zowel MWW Als acumulus komt want dan is het inderdaad een kwestie van terugboeken en mijn eventueel verzonden goederen terughalen.
En wordt deze dan automatisch op niet betaald gezet met een terugboeking van de klant.

Om dat de boeking in acumulus ook als betaald met die datum wordt overgenomen kan ik niet meer volgen of alle geld voor die factuur ook echt binnen is. zeker nu je met die reservering duur van de creditcard zit.
Ik wil dus dat zolang de uitbetaling van het volledige bedrag nog niet op mijn rekening staat de factuur in acumulus dus ook als nog niet betaald of deels betaald geboekt hebben.
Zodra de uitbetaling een feit is en ook die 180 dagen reservering zijn uitbetaald kan ik de factuur afsluiten door hem dan pas in acumulus als betaald te zetten waarmee die factuur en de interne boeking is afgerond.

Als een klant initieel aan Mollie betaalt en Mollie dit nog niet heeft uitgekeerd dan is dat fiscaal gezien gewoon een betaalde factuur. De belastingdienst verwacht op dat moment ook een BTW-afdracht.

Als een klant dan alsnog besluit om de betaling ongedaan te maken dan hoort hier formeel gezien een credit-factuur tegenover te staan. Mijnwebwinkel ondersteunt (voor zover ik weet) geen credit-facturen dus deze kan Acumulus niet importeren, overnemen of corrigeren... In deze gevallen zul je zelf handmatig in Acumulus een credit-factuur moeten opstellen. En in het hier geschetste voorbeeld deze creditfactuur ten laste van uw Mollie-rekening boeken.

Goede groet,
Guido.

296
Webshopkoppelingen / Re: de automatische betaald functie uitzetten
« Gepost op: 26 januari, 2015, 11:58:40 »
Als de klant met bvb mollie betaald heeft gaat die order in mww automatisch op betaald.

Correct. Betaald is betaald.

Die order wordt nu in acumulus opgenomen en ook als betaald weergegeven maar dat mag acumulus dus niet doen de order moet als nog niet betaald openstaande factuur factuur in mijn mollie rekening worden gezet.

Waarom zou Acumulus deze factuur niet als betaald mogen opvoeren? De factuur is immers voldaan. Dat jij nog een openstaande vordering bij Mollie hebt staat hier los van. Dat is doorgaans een interne overboeking van jouw Acumulus-Mollie-rekening naar de zakelijke rekening.

Als ik je goed begrijp kan ik in acumulus door in de instellingen van integratie met andere software de instelling van "de functie Mijnwebwinkel orderstatus afhandeling " het vinkje met verzonden en betaald en het vinkje betaald uit te zetten.

Als ik dat doe wordt die factuur dan nog wel naar acumulus doorgestuurd?

Dat is niet helemaal wat ik bedoelde. Als Acumulus ingesteld is om ook onbetaalde facturen over te zetten vanuit Mijnwebwinkel het nu nog alleen mogelijk is om na betaling deze factuur in Acumulus enkel als "betaald" te markeren. Het automatisch bijwerken van de kostenplaats en rekening na een betaling van een factuur die als onbetaald in Acumulus staat is nog niet mogelijk.

Om eerlijk te zijn merken we dit pas onlangs op. We hebben hiervoor iets nieuws te ontwikkelen in onze API waar ook de WHMCS-plugin gebruik van wil maken.

Voor jouw situatie zou ik de volgende instellingen hanteren:

 • UIT: Bestelling in behandeling
 • AAN: Verzonden + Betaald
 • AAN: Betaald
 • AAN: Geannuleerd
 • UIT: Klaar om af te halen
 • AAN: Betaald & afgehaald
 • UIT: Betalingsherinnering
 • UIT: Niet afgerond

Goede groet,
Guido.

297
Er is zojuist een update van het home-scherm uitgerold. Je kunt nu o.a. nieuwsberichten aan of uitzetten in Acumulus via Beheer -> Geavanceerde instellingen :)

298
Webshopkoppelingen / Re: de automatische betaald functie uitzetten
« Gepost op: 25 januari, 2015, 23:31:06 »
Dit komt waarschijnlijk door een combinatie van gemaakte instellingen. Waarschijnlijk heb je jouw configuratie zo ingesteld in Acumulus dat je bij elke order-status in Mijnwebwinkel de order overzet naar Acumulus. Ook de nog niet betaalde orders. Als deze vervolgens betaald wordt met betaalmethode X dan werkt de koppeling enkel de betaalstatus van de order bij maar (nog) niet de betaalmethode en de daar aan gekoppelde Acumulus-rekening.

Wellicht is het voor jou prettiger om enkel bij afgeronde en betaalde order-statussen de orders over te zetten naar Acumulus. Hierbij wordt dan automatisch de direct de gekozen rekening bij de gebruikte betaalmethode overgezet.

299
Binnen een proefaccount van Acumulus is er de mogelijkheid om tot 50 boekingen de software te evalueren. We hebben de API waarmee de plugin communiceert bewust een iets lagere limiet gegeven. Dit zodat je de ruimte houdt om tijdens de proefperiode de overige functionaliteit van Acumulus te onderzoeken. Deze limiet verdwijnt als je een volwaardig contract afsluit.

300
We zijn bezig met een aanpassing zodat er beter in Acumulus over updates geïnformeerd kan worden.

Pagina's: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12